Андрій Бєдняков показав, які листи отримує в особисті повідомлення від росіян

Український телеведучий Андрій Бєдняков
фото з відкритих джерел

Шоумен влучно поставив на місце росіянку, яка написала маячню про його «вербування»

Український телеведучий Андрій Бєдняков у своєму Instagram показав, які листи отримує в особисті повідомлення від росіян.

Жителька країни-агресора написала телеведучому, що його нібито ще за довго до війни «завербували». Недовго думаючи Бєдняков відповів на маячню і влучно поставив на місце росіянку.

Ведучий із сарказмом та гумором розповів росіянці, як відбувається його нібито процес «вербування».

«Спочатку мене хотіли «залаптювати», але потім «завербували»…Кожну ніч під подушку дружина клала том Стуса. Вранці до супу кидала по одній волосині Буданова. Ввечері ми вигулювали собаку лише в одному парку…Ми завжди ходили лише до цього парку. Пізніше я зрозумів чому…Треба було, щоб собака піс*ла під берези! Врятуйте мене! «Розвербуйте» », - із сарказмом відповів Бєдняков.

Андрій Бєдняков показав, які листи отримує в особисті повідомлення від росіян фото 1
скріншот

Росіянка прочитавши повідомлення Бєднякова, довго не відповідала. Однак згодом прилетіло повідомлення,  де жінка пиши, що йому просто добряче заплатили.

Андрій Бєдняков показав, які листи отримує в особисті повідомлення від росіян фото 2
скріншот

Андрій знову із гумором відповів: «Дуже! Настільки багато, що навіть ці коментарі пишу не я. Мені пишуть вчителі з Вороніжа. Я купив 8 шкіл Вороніжа.  Підети трудовиком?».

У відповідь ведучий отримав лише переглянуте повідомлення. На останок Андрій запитав куди йому вкласти мільйон.

«Порадьте Куди вкласти інші мільйони. Думаю в Кримський Міст Що скажете?», – написав Бєдняков.

Нагадаємо, Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков 16 років у стосунках із своєю дружиною та матір'ю їх двох дітей. Ця зіркова пара є взірцем для багатьох шанувальників. У родині Бєднякова та Короткої, як здається на перший погляд, панує справжня гармонія та ідилія. Однак так було не завжди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: