«Жарт» про Скадовськ: спливли неочікувані факти про акторку «Кварталу 95» Ірину Гатун

Жарти «кварталівців» неабияк обурили українців
фото: скріншот відео

Як виявилося, акторка відпочивала у тимчасово окупованому Криму у 2018 році

Акторка «Кварталу 95» та учасниця скандального номера про Скадовськ Ірина Гатун відпочивала у 2018-2019 рр у тимчасово окупованому Криму. 

З’ясувалося, що зірка скандального номера Гатун «любить 9 Травня і пілотки», а у 2018-2019 рр «гарно проводила час в окупованому Криму – у Феодосії, Коктебелі та Ялті».

«Жарт» про Скадовськ: спливли неочікувані факти про акторку «Кварталу 95» Ірину Гатун фото 1

«Чи може переконана любителька скрєп і пушкіністанської культури жартувати з жінок, які постраждали від окупації – очевидно ні… Молода дівчина, яка відпочиває в окупованому Криму – маючи багато варіантів – викликає великі питання», – йдеться у повідомленні журналістки Марини Данилюк-Єрмолаєвої.

На додачу до своїх слів Данилюк-Єрмолаєва прикріпила декілька красномовних знімків:

Сама акторка на запитання про улюблених акторів назвала Олега Янковського та Фаїну Раневську. Улюблений вислів Гатун також належить Раневській, а на побачення акторка «Кварталу 95» відправилася б із Володимиром Висоцьким.

«Жарт» про Скадовськ: спливли неочікувані факти про акторку «Кварталу 95» Ірину Гатун фото 2

Нагадаємо, у  новорічному випуску «кварталівці» показали пародію, у якій російськомовна дівчина намагається говорити українською, час від часу перекручуючи зміст слів. Представляючись, вона повідомила співрозмовникові, що зі Скадовська. У її виконанні фраза пролунала як «сіськадовська».

Міський голова Скадовська Олександр Яковлєв відреагував на новорічний жарт «95 кварталу» про незнання жителями окупованого росіянами міста української мови. Він опублікував відео, в якому закликав режисерів гумористичного шоу вибачитися перед людьми за «сіськи» зі Скадовська.

До слова, на телеканал «1+1», у відповідь на образливий жарт «Кварталу 95» про жителів окупованого росіянами міста Скадовськ, було подано скаргу до Комісії з журналістської етики.

Читайте також: Воєнний гумор на межі. Як жарти допомагають українцям вижити

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: