«Вона була прикладом»: Тоня Матвієнко не стримала сльози на похоронах мами

Патріарх Філарет, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян на церемонії прощання
фото: Главком

Сьогодні, 11 жовтня у Києві проходить церемонія прощання з легендою української сцени, Народною артисткою України Ніною Матвієнко. 

Біля Національної філармонії України утворилася черга – українці прийшли попрощатися з улюбленою артисткою з квітами.

Донька легендарної співачки Ніни Матвієнко приїхала з сім’єю, щоб провести маму в останню дорогу. Жінка дуже важко переживає втрату і не може стримувати емоції, що помітно по її заплаканих очах.

«Вона була моїм прикладом. У неї дуже велике серце. Вона і є Україна. Дякую, що вона зробила такий внесок для України. Я буду слухати її пісні і знати, що вона поруч. Спасибі їй за все. Вона дуже просила, щоб на похоронах ніхто не плакав. Просила, щоб згадали щось хороше», – сказала Тоня, ледь стримуючи сльози.

Поруч з Тонею Матвієнко в цей момент знаходиться її чоловік Арсен Мірзоян і старша дочка Уляна.

Нагадаємо, 8 жовтня пішла з життя легенда української сцени, Народна артистка України Ніна Матвієнко. 10 жовтня їй виповнилося б 76 років. Причини смерті жінки наразі невідомі.

Також ми писали, що попрощатися зі співачкою приїхали й солісти українського національного хору ім. Г. Верьовки, в якому Матвієнко працювала 21 рік. Хор вшанував пам'ять артистки, виконавши композицію «Вічна пам'ять».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: