Виїхав за кордон, аби заробити грошей. Володимир Остапчук нарвався на хвилю критики

фото з відкритих джерел

Зазначається, що ведучий виїхав за кордон «під виглядом благодійності», але насправді хоче заробляти гроші на проведенні свят

Блогер і оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов опублікував відеоролик, на якому видно, як шоумен Володимир Остапчук проводить церемонію одруження в Хорватії.

Він зауважив, що ведучий виїхав за кордон «під виглядом благодійності», але насправді хоче заробляти гроші на проведенні свят.

«Так нахабно і підло прикриватися благодійністю, щоб заробляти заради власного збагачення. Коли цього телепня скасують?» - написав Беспалов у своєму Telegram-каналі.

@bbespalov91 #остапчук #весілля #зсу #україна #сплетни #володимиростапчук #шоубізнес #bespalovmedia #жвл #разоблачение #виїздзакордон ♬ оригінальний звук - Bespalovmediaofficial

«Немає слів», «Гроші не пахнуть», «Скотина», «Від його інтелекту і ментального наповнення не варто було очікувати чогось іншого»,«Має бути суспільний резонанс, але людям зараз не до цього», – коментують відео користувачі соцмережі.

Сам Володимир Остапчук поки ніяк не прокоментував цю ситуацію. 

Як повідомлялося, шоумен Володимир Остапчук вляпався у черговий скандал. У своєму подкасті Остапчук зі співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. 

«Я вважаю, що дівчина має бути поголеною всюди. Естетично мене це коробить», – заявив Остапчук.

Шоумен закликав жінок робити депіляцію.

«Робіть депіляцію, щоб все було гарно та красиво, бо ми теж намагаємося бути красивими», – додав Остапчук.

Тема жіночої депіляції викликала шквал обурення серед користувачів соцмереж.

Раніше телеведучий виїхав з України на грецький острів Міконос, де відпрацював на дні народженні одеситки Юлії Буряк, яка є колишньою дружиною російського олігарха Леоніда Арапова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: