Відомий режисер влупив Поляковій: Все життя паразитувала на поганому смаку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Олег Бондарчук впевнений, що не можна порівнювати Олю Полякову та Тіну Кароль

Режисер-постановник Олег Бондарчук на своїй сторінці у Фейсбук виклав емоційний пост про нещодавнє інтерв’ю блогерки Раміни Эсхакзай з співачкою Олею Поляковою.

«Полюбляю дивитися різні інтерв’ю. Дивлюсь їх багато. Останнім часом навіть можу прослідкувати підходи до їх створення, - пише Бондарчук. - Вчора вийшло нове інтерв’ю у Раміни, яке «давно всі чекали». Героїнею інтерв’ю була Оля Полякова. Інтервьюєр встигла задати біля трьох питань, дві години героїня розповідала те, що хотіла, відповідаючи сама на свої питання. Далі до інтерв’ю підключили продюсера співачки, потім подругу-волонтерку. Оля – енергійна, жива, весела, вона могла говорити три години і ми б її слухали з відкритим ротом ще плюс дві. Раміна одразу зрозуміла своє місце на цьому інтерв’ю і подумки покинула знімальний майданчик – заснул. Співачку це цілком влаштувало. Все інтерв’ю – це суцільне промо нового шоу артистки. Були кадри закулісся, з самого концерту. Оля – нова. Програма беспрецендентна. Стільки роботи. Ім’я режисера забули згадати, але це не дивно».

«Кульмінацією інтерв’ю Раміни було геніальне питання, мовляв, то чий же трон королеви української пісні, твій, Оля, чи Тіни Кароль? Це, підкреслюю, геніальне питання, як на мене. Виконавицю, яка все своє життя паразитувала на поганому смаку великої кількості української аудиторії і співала про «шльопки», «плавочки з булавочкою», «нічну жрицю», фактично клоунесу, поставили в один ряд з співачкою, яка хоча б намагається бути цінністною і складною… Уявляєте інтерв’юера, яка б в Америці запитала у Карді Бі, мовляв, зараз точаться думки: ви королева пісні усіх часів, чи Уітні Хьюстон? І уявіть, якби хіп-хоперка почала серйозно розмірковувати над відповіддю над цим питанням», – продовжує Бондарчук.

«Я не розумію, Раміна чи не вміє придумувати складні питання, чи обломалася по ходу. Я б спитав одне у королевиночінічноїжриці: чи не соромно вам за той період творчості, коли ви паразитували на поганому музичному смаку українців? І ще: чи дійсно всі пісні Злати Огнєвіч г#вно (як ви сказали), особливо на фоні ваших? Від відсутності розумних запитань не з’являються цікаві відповіді, від відсутності сміливих інтервьєрів не з’являються значимі інтерв’ю», – додав режисер.

Раніше «Главком» писав, що Бондарчук висловився про колишню подругу Лорак: «Вся команда повернулася в Україну, вона там – сама».

Читайте також: На блогерку Шаманську в США розгніваний натовп викликав поліцію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: