На блогерку Шаманську в США розгніваний натовп викликав поліцію

Нещодавно Шаманська заявила, що розлучається з чоловіком – зіркою Кварталу Русланом Хамунаком

Про це блогерка розповіла на своїй сторінці в соцмережі

Популярна блогерка Аліна Шаманська, яка разом з сином знайшла тимчасовий прихисток під час війни у США, поділилася курйозною історією. Коли Шаманська з дитиною поверталася додому від друзів, місцеві жителі викликали на неї поліцію. Про це блогерка розповіла на своїй сторінці в соцмережі.

Аліна каже, що ввечері приїхала в гості до знайомих, аби забрати сина, який гостював у них цілий день. «Пізній вечір, я приїхала за Артурчиком. Було темно і пусто на вулицях району, тому я припаркувалася на заїзді до сусіднього приватного будинку. Все рівно п'ять хвилин стояти. Я ж лише забрати сина і назад. А потім чоловік Іри каже: «Боже, у нас на порозі Аліна Шаманська! І що ти не зайдеш в гості?». До того ж, Артурчик весь день був у них, ну як я могла відмовитись? І Артур ще хотів догратися з Солею», – розповідає Шаманська.

Коли блогерка вийшла з сином на вулицю, на них чекала неприємна несподіванка – біля її автомобіля юрбилися розгнівані місцеві мешканці, які вже викликали поліцію.

«Коли я вийшла на вулицю, я побачила, шо біля мого авто купа людей голосно сперечаються і світять ліхтариками, продивляючись, що всередині! Звісно, я була у шоці. Що відбувається? Найперше що вони мені сказали: «Ми вже викликали на тебе копів! Це треба було бачити! Дві бабки, одна з них афроамериканка, сива, у халаті, як реально з якогось кінофільму. Це просто капець! Вони ліхтариками просвічували моє авто, багажник», – продовжує блогерка.

Причина скандалу виявилася в тому, що Аліна випадково заїхала колесом на газон: «Я 10 разів вибачилась. Вони відмінили поліцію зі словами: «Ми це робимо виключно через твого сина, бо він не повинен терпіти проблем через тебе». Ну, власне з помиями на голові поїхала додому», – поділилася українка.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: