Відомий блогер оприлюднив несподівану причину ворожнечі Фреймут та Єфросиніної

Фото: РБК

Телеведучі працювали на одном телеканалі та вели одну і ту ж програму

Відомі телеведучі Маша Єфросиніна і Ольга Фреймут, які працювали на одному телеканалі», ніколи не були подругами. Відомий блогер Богдан Беспалов озвучив несподівану причину ворожнечі.

Треба сказати, що холодність в стосунках тодішніх топових телеведучих Нового каналу – це відомий факт. В інтерв'ю Раміні Есхакзай в ефірі передачі, яка виходила на ютуб-каналі «Ходять чутки» Маша Єфросиніна свого часу пояснила, чому не хоче зближатися з Фреймут. Есхакзай запитала, чому Марія не запрошує на інтерв'ю Фреймут, з якою вони мають багато спільного – обидві працювали на Новому каналі ведучими передачі «Підйом». Єфросиніна відповіла: «Мені нецікаво розмовляти з людиною, яка ніколи не покаже своєї справжньої суті в ефірі».

Однак, як виявляється, причина не лише в цьому. Богдан Беспалов стверджує, що дівчатам було що ділити в особистому житті. Як стверджує блогер на своїй ютуб-сторінці, телеведучі могли «не поділити» одного поважного чоловіка.

Беспалов каже, що за інформацією передплатників його каналу, які працювали з Фреймут та Єфросініною, яблуком розбрату між телеведучими став «головний принц-король «Нового каналу». Мова йде про гендиректора Володимира Локотка. У 2013 році, коли Єфросиніна та її чоловік заговорили про розлад у стосунках і навіть розбіглися, ведуча, за інформацією Беспалова, вирішила закрутити роман із гендиректором каналу, де вона працювала. Проте на нього, як стверджує блогер, претендувала і Фреймут. Саме Фреймут і отримала бажаного чоловіка. Згодом Оля стала дружиною гендиректора каналу, з ним вона виховує двох спільних дітей. 

Читайте також: Пропагандистка Симоньян публічно накинулася на Пугачову, назвавши її «шушерою»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: