Відома акторка звинуватила Гарві Вайнштейна у зґвалтуванні

Джулія Ормонд каже, що коли розповіла про зґвалтування своїм тодішнім агентам, вони відмовили її надавати розголос інциденту та залякали, що це «зіпсує кар'єру»
фото з відкритих джерел

Джулія Ормонд заявила, що Гарві Ванштейн домагався її в грудні 1995 року

Британська акторка Джулія Ормонд звинуватила скандального голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна у зґвалтуванні. Про це повідомляє Variety.

У позові, який артистка подала до Верховного суду Нью-Йорка, Ормонд стверджує, що скандальний продюсер домагався її в грудні 1995 року. Вони нібито мали тоді ділову вечерю в ресторані. За словами Ормонд, продюсер відмовився вирішувати ділові питання в закладі та відвіз її до квартири.

Джулія Ормонд також подала позов до суду проти Miramax, яка належала скандальному продюсерові, та проти Walt Disney Company, яка 1993 року викупила компанію Вайнштейна. Окрім того, перед судом постане й голлівудське агенство CAA, яке тоді представляло інтереси акторки.

Джулія Ормонд каже, що коли розповіла про зґвалтування своїм тодішнім агентам, вони відмовили її надавати розголос інциденту та залякали, що це «зіпсує кар'єру».

Сам Гарві Вайнштейн заперечує звинувачення і переконує, що вони не підтвердяться в суді.

«Гарві Вайнштейн категорично заперечує звинувачення, висунуті проти нього Джулією Ормонд, і він готовий рішуче захищатися. Це ще один приклад скарги, поданої проти пана Вайнштейна після десятиліть, які вже минули, і він упевнений, що докази не підтвердять заяви пані Ормонд», – сказав адвокат скандального продюсера.

Нагадаємо, скандал довкола Гарві Вайнштейна розгорівся 2017 року, коли акторка Ешлі Джад звинуватила його в домаганнях. Згодом інші артистки теж розповіли про сексуальне насильство з боку продюсера, серед них були Гвінет Пелтроу та Анджеліна Джолі. Після тривалого розслідування 2020 року Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі. 2023 року продюсера засудили ще на 16 років за зґвалтування. Вайнштейн вже відсидів три роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: