Білий дім покарав собаку Байдена

Німецька вівчарка Командор кусав людей як мінімум 11 раз
фото з відкритих джерел

Німецька вівчарка президента США Байдена декілька разів кусала персонал Білого дому

Собака президента США Джо Байдена більше не знаходиться в Білому домі після серії інцидентів, пов’язаних з укусами співробітників Білого дому та офіцерів Секретної служби США. Про це повідомила AL Jazeera.

Елізабет Александер,  речниця першої леді Джилл Байден, сказала, що президент і його дружина дуже піклуються про безпеку персоналу Білого дому та працівників служби безпеки, які їх захищають.

Президент і перша леді «залишаються вдячними за терпіння та підтримку Секретної служби США та всіх залучених осіб, оскільки вони продовжують працювати над розв’язанням проблеми», – сказала Александер.

Куди відправили чистокровну дворічну німецьку вівчарку і чи був переїзд назавжди, вона не повідомила.

Вівчарка Командор прибув до Білого дому у 2021 році, йому майже два роки. У документах собаку описують як такого, що все більше виходить з-під контролю. Зокрема, згадують епізод, коли перша леді Джилл Байден не змогла завадити йому атакувати офіцера. Тоді пес вкусив агента секретної служби за руку та стегно. Офіцер сказав начальству, що йому довелося використовувати сталевий візок, щоб захиститися від тварини, і що він «зазнав сильного болю». 

Нагадаємо, що собака президента США Джо Байдена, німецька вівчарка Командир (Commander) 25 вересня покусав співробітника Секретної служби. Це вже 11 інцидент з собакою американського президента. У документах собаку описують як такого, що все більше виходить з-під контролю.

Зауважимо, Джо Байден у січні 2021 року, після вступу на посаду, привіз із собою в Білий дім двох німецьких вівчарок. Старший пес – Чемп – помер у червні у віці 13 років. Молодший – Мейджор – час від часу кусав людей у Білому домі, тому його відправляли на тренування до будинку Байденів у штаті Делавер, де вони прожили довгий час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: