Українка, яка перемогла в конкурсі «Міс Японія», відмовилася від титулу: у чому причина

Кароліна Шиїно – 26-річна модель українського походження
фото з відкритих джерел

Асоціація «Міс Японія» після інциденту заявила, що місце переможниці конкурсу буде вільним до кінця року

Переможниця конкурсу «Міс Японія» українка Кароліна Шиіно відмовилася від титулу через розголошення інформації про її стосунки з одруженим чоловіком. Про це повідомляє Kyodo News.

Раніше перемога Шиіно викликала обурення в соцмережах через її походження, адже це вперше в історії Японії, коли конкурс виграла не етнічка японка. Однак модель відмовилася від титулу після викриття її стосунків з одруженим чоловіком.

Kyodo передає, асоціація «Міс Японія» прийняла відмову українки від титулу та «серйозно розмірковує про відповідальність за спричинення серії заворушень».

Зазначається, що організатори конкурсу підтримали рішення Шиіно припинити стосунки з одруженим чоловіком, яке вона оголосила своєму модельному агентству. Проте в понеділок агентство повідомило, що модель продовжувала зустрічатися з чоловіком після того, як дізналася про його сімейний стан. До того ж попередньо був опублікований матеріал в щотижневому журналі Shukan Bunshun, в якій йшлося про роман українки з одруженим лікарем.

«Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене», – написала Шиіно в Instagram додавши, що не розповіла правду через розгубленість та страх.

Асоціація «Міс Японія» після інциденту заявила, що місце переможниці конкурсу буде вільним до кінця року та принесла «глибокі вибачення» зацікавленим сторонам.

Нагадаємо, переможницею конкурсу «Міс Японія» стала модель українського походження. 

Відомо, що дівчина народилася в Тернополі в родині українців у 1998 році. До Японії Кароліна переїхала у віці 5 років після того, як її мати вдруге вийшла заміж – за японця. Дівчина подала заявку на конкурс «Міс Японія» після отримання японського громадянства у 2022 році.

Стало відомо, що Японія виділила Україні $390 млн допомоги. Частина коштів від Японії піде на відновлення сільського господарства України.

Читайте також: Номінанти на «Оскар-2024»: хто бореться за головну нагороду кіноіндустрії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: