Відомий ведучий добровільно приєднався до лав ЗСУ

Соломка закликав українців продовувати боротьбу і надалі допомагати Збройним силам України
фото Андрій Соломка, Facebook

Телеведучий пообіцяв, що як тільки виженуть ворога з України, він повернеться на телебачення

Андрій Соломка, ведучий телеканалу «Прямий», добровільно вирішив призватися до складу Збройних сил України. Про своє рішення він оголосив в етері «Прямого». 

«Друзі, я приєднуюсь до Збройних сил України. Це моє рішення, це те, до чого я готувався і, очевидно, готовий. Я хочу висловити величезну подяку всій команді «Прямого» каналу. Велика честь була працювати з вами й продовжуємо, звісно, працювати, бо я нікуди не звільняюся. Тільки-но виженемо орків, одразу будемо продовжувати наші етери в такому складі, як було до сьогодні», – пообіцяв Андрій Соломка.

Він подякував колегам, які, незважаючи на складний час, продовжують працювати і створювати якісний контент.

Журналіст подякував колегам, які, незважючи на складний час, продовжують працювати і створювати якісний контент
Журналіст подякував колегам, які, незважючи на складний час, продовжують працювати і створювати якісний контент
фото Андрій Соломка, Facebook

«Я просто неймовірно дякую всій команді, тому що це та команда, яка відреагувала на виклики всі, які нині існують щодо «Прямого» каналу, попри повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України. Це та команда, яка забезпечує роботу «Прямого» каналу, і завдяки якій ви маєте змогу щодня вмикати нас і дивитися наші етери», – додав Соломка.

Телеведучий також закликав українців продовжувати боротьбу і надалі допомагати Збройним силам України.

«Насамкінець хочу попросити вас в часи, коли здається, що ця безпросвітна темрява поглинає все навколо, не розгубіть світло всередині самих себе. Це те, що рухає українську націю і рухало завжди. Це те, що мотивує нас боротися за вільну Україну, яку треба зберегти для наших нащадків. Це ми і маємо робити кожен на своєму місці, тому дуже вас прошу, коли бачите якийсь збір, обов’язково закиньте декілька гривень, якщо є можливість. Якщо немає змоги, просто запостьте для того, аби інші задонатили», – порадив Соломка.

Читайте також: Провідний британський нейрохірург приїхав до Львова плести маскувальні сітки для ЗСУ

Раніше ми повідомляли, снайперка Олена Білозерська, військова окремого батальйону морської піхоти, висловилася щодо хибної позиції ухилянтів «перечекати». На її думку, до війська підуть усі, але з часом новим воїнам буде тільки важче. Так як часу на підготовку згодом буде дуже мало.За її словами, вона, як і деякі військові, не очікували покращення від «закону про демобілізацію», так як під час великої континентальної війни демобілізації може і не бути. На її думку, у такій ситуації «військові служать до перемоги, смерті чи каліцтва».

Читайте також: Історії, що проймають до сліз. Снайперка Білозерська створила портрети загиблих героїнь

Білозерська запевняє, що така ситуація – тимчасова, адже згодом всі підуть до війська. За її словами, війна затяжна, тож в ухилянтів та очільників держави просто не залишиться вибору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: