Том Круз розірвав відносини із росіянкою

Том Круз кинув 36-річну росіянку
фото із відкритих джерел

The Sun: Том Круз розірвав стосунки з російською світською левицею Ельсіною Хайровою

Голлівудський актор Том Круз розірвав стосунки з російською світською левицею, дочкою колишнього депутата Держдуми від Татарстану Ельсіною Хайровою. Про це пише видання The Sun.

Як пише видання, головний герой фільму «Місії нездійсненна» почав зустрічатися з Ельсіною, молодшою ​​за нього на 25 років, наприкінці минулого року.

За словами джерела видання, їхні стосунки «вичерпали себе», але вони залишились друзями. При цьому, зазначають друзі дівчини, Круз хоче зберегти зі своєю колишньою пасією хороші стосунки, оскільки вони живуть в одному будинку в Лондоні.

«Між ними немає жодних образ і для Тома їхні стосунки просто закінчилися»,  – запевнило джерело.

Цікаво, що ні Том Круз, ні Ельсіна Хайрова публічно не заявляли про свій роман. Однак британські таблоїди стверджували, що на багатьох світських раутах вони були нерозлучні і виглядали як пара. Заради однієї із зустрічей 61-річний Круз орендував цілий поверх ресторану Mayfair Novikov.

Сам Рінат Хайров, колишній депутат Держдуми («Єдина Росія»), колишній голова Федеральної нотаріальної палати по Татарстану категорично спростовував роман 36-річної дочки із зіркою.

«Це нісенітниця повна… Бруд оплачуваний, який зливають»,  – обурювався Хайров.

Вперше інформація про роман Тома Круза з Ельсіною Хайровою з'явилася у ЗМІ у грудні 2023 року. У лютому поточного року видання Daily Mail із посиланням на джерело в ближньому оточенні Хайрової писало, що тепер «пара офіційно визнана», а Том Круз часто залишається ночувати у лондонській квартирі татарстанської діви.

На початку лютого пара була присутня на блискучій гала-вечері на підтримку лондонської благодійної організації Air Ambulance Charity у п'ятизірковому готелі Raffles, серед почесних гостей вечора був старший син короля Великої Британії принц Вільям. Однак жодної спільної фотографії Круза та Хайрової немає.

Як відомо, Ельсіна Хайрова – колишня модель, громадянка Великої Британії. Раніше вона була у шлюбі з російським олігархом Дмитром Цетковим. Пара ділила маєток вартістю 22 мільйони фунтів стерлінгів у Сурреї. Сам Цетков у коментарі The Daily Mail зізнався, що за час подружнього життя з Ельсіною він витратив 10 мільйонів фунтів на одяг і ще 2 мільйони фунтів на сумки для дружини.

Читайте також: Том Круз на свій день народження розповів, чи йтиме на пенсію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: