Журналісти посперечалися з приводу повернення Джонні Деппа у «Пірати Карибського моря»

Востаннє Депп з'являвся на екрані у ролі Джека Горобця у фільмі 2017 року
фото з відкритих джерел

Disney та офіційні представники Джонні Деппа не дали коментарів

Британське видання The Sun повідомило, що Джонні Депп готується повернутися до ролі Джека Горобця за п'ять років після прем'єри останнього на сьогодні фільму франшизи «Пірати Карибського моря». Однак Daily Mail, написало, що теж має інсайдера, знайомого з ситуацією, і він інформацію про повернення Джонні спростовує.

З посиланням на інсайдерів кіноіндустрії таблоїд повідомляє про майбутню пробну зйомку, яка має пройти в лютому у Великій Британії. За даними видання, робоча назва майбутнього фільму – A Day At The Sea («День у морі»).

«Джонні повернеться в ролі капітана Джека Горобця і планується, що зйомки почнуться на початку лютого на надсекретному майданчику у Великій Британій. Все ще на ранній стадії, і до сих пір немає режисера. Виконавчим продюсером нового проєкту призначений Брюс Хендрікс, який працював над першими трьома фільмами. Всі інші деталі тримаються в секреті», – йдеться в коментарі.

Незабаром після публікації новини інше британське видання, Daily Mail, написало, що теж має інсайдера, знайомого з ситуацією, і він інформацію про повернення Джонні спростовує. Disney та офіційні представники Джонні Деппа не дали коментарів з цього приводу.

Востаннє Депп з'являвся на екрані у ролі Джека Горобця у фільмі 2017 року «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки». Після цього, за інформацією ЗМІ, керівництво Disney вирішило, що проект зжив себе і йому потрібне нове дихання. Ходили чутки про те, що капітана Джека Горобця можуть замінити персонажем жіночої статі, зокрема називалася кандидатура Марго Роббі. Сама актриса потім в інтерв'ю підтвердила: такі ідеї були, але згодом інтерес студії до цього задуму згас.

Що стосується Деппа, то його кар'єра останніми роками постраждала через скандали з колишньою дружиною Ембер Херд: та звинуватила його в домашньому насильстві, через що репутація Деппа серйозно постраждала. У зв'язку з цією історією актор втратив роль у кінофраншизі «Фантастичні звірі» та перестав отримувати нові пропозиції. Минулого літа Джонні скаржився, що в Голлівуді йому «оголосили бойкот». Після того, як Деппу вдалося довести, що частина звинувачень з боку Херда були помилковими, його справи пішли в гору.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: