Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс показали, як підросли їхні діти

Кетрін і Майкл разом вже більше 20 років
Інстаграм Кетрін Зета-Джонс

Родина акторів привітала шанувальників у соцмережі з Днем подяки

Голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс на своїй сторінці в Інстаграм показала рідкісні фото всієї своєї родини – чоловіка та дітей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

«З Днем подяки близьких і далеких американців. З робочими зобов’язаннями цього року ми не в режимі індички, а в режимі серйозної подяки за благословення здоров’я, щастя та сім’ї. Любов до вас усіх», – підписала акторка свій пост.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Голлівудські знаменитості Майкл Дуглас і його дружина Кетрін Зета-Джонс десятки років пропрацювали в кінематографі, демонструючи своїм дітям всі сторони акторської роботи. Однак їх це не відлякало, а найближчим часом Керіс і Ділан можуть дебютувати в кіно. Актриса розповіла про це на телешоу, що виходить на телеканалі Today.

Актриса зазначила, що разом з чоловіком Майклом Дугласом вона пропонувала дітям обрати іншу професію. Мовляв, популярність має інші сторони: це і хейтерство, і прискіплива увага преси до особистого життя, і можливі провали, які буде обговорювати весь світ. Але, здається, Ділан і Керіс налаштовані рішуче у прагненні стати акторами.

Кетрін Зета-Джонс одружилась з Майклом Дугласом, коли їхньому сину Ділану було три місяці. А за три роки після цього у пари народилась донька Керіс.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: