На виставі в Ізраїлі Аллу Пугачову довели до сліз (відео)

Алла Пугачова у жовтні підтвердила, що переїхала до Ізраїлю
фото з відкритих джерел

Публіка влаштувала овації Пугачовій

Соцмережами розійшлися відео з прем'єри відеоверсії вистави «Бережіть ваші обличчя», яка відбулася в Тель-Авіві. У ролику співачка Алла Пугачова, яка була присутня на виставі, не стримує сліз, споглядаючи, як її пісню приймають в глядацькому залі.

Ролик знятий під час того, як у залі заграла пісня «Миллион алых роз», під яку публіка влаштувала овації Пугачовій. Сама співачка, поки звучала пісня, знімала те, що відбувається на телефон, а коли глядачі стали співати хором, зірка, судячи з відео, навіть не змогла стримати сліз.

Алла Пугачова у жовтні підтвердила, що переїхала до Ізраїлю. В пресі писали, що співачка має ізраїльське громадянство. Вона та її чоловік Максим Галкін поїхали з Росії ще у березні, невдовзі після війни, яку Росія розв’язала в Україні.

Пара жила з дітьми спочатку в Ізраїлі, потім у Латвії. Проте співачка відкидала чутки про еміграцію та обіцяла повернутися до Росії, що й зробила на початку осені. Але у Москві пробула недовго: за припущеннями преси, зірка приїжджала, щоб виставити на продаж особняк у Підмосков'ї та забрати документи дітей зі школи.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: