Співачка Гросу, яку захейтили за виїзд в США, повернулася в Україну та показала брата

Гросу з 5-річним братом Михайлом
фото з відкритих джерел

Аліна Гросу виклала фото з молодшим рідним братом

Співачка Аліна Гросу розповіла шанувальникам в соцмережі, що повернулася в Україну. Якийсь час тому виконавиця повідомила, що виїхала на навчання в Америку.

Артистка розмістила в Інстаграм фото з 5-річним братом Михайлом: «Боже, як виросло моє сонечко, а я й не помітила! Вже скоро братик в перший клас піде. А я нарешті потрапила в рідне місто, де зарядилася енергією від сім’ї, близьких людей те друзів. Ні на секунду не хотіла би покидати рідні стіни, бо ніде так не добре, як вдома».

Гросу каже, що приїхала ненадовго та скоро повертатиметься до США. Нещодавно на прохання шанувальників співачка перерахувала свої витрати та приголомшила сумою, яка необхідна для її життя у Лос-Анджелесі. В першу чергу, за словами Аліни, треба знайти житло, яке коштуватиме не менше 2 тис. доларів. Для оренди помешкання, особливо на тривалий термін, потрібна американська банківська картка, а також кредитна історія: «Без картки, кредитної історії, з вами ніхто договір підписувати не буде. Є ще варіант знайти людей, які здають кімнату, місце в кімнаті – можна буде значно зекономити. Або знімати з кимось й розділити суму навпіл».

Згодом співачка повідомила в соцмережі, що потрапила до реабілітаційного госпіталю в Індії – співачка відновлювалася після перенесеної восени в Україні операції.

Читайте також: Співачка Адель відмовилася виступати на коронації Чарльза III: реакція короля

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: