Скандальний продюсер Бардаш обізвав колишню дружину «українською нацисткою»

Співачка Луна познайомилася з Бардашем у 19 років
фото з відкритих джерел

Колишній українець бідкається, що син «вже малює похабно Путіна»

Скандальний український продюсер Юрій Бардаш, який втік до Москви, де розхвалює кремлівську політику, вибухнув новими одкровеннями.

Цього разу Бардаш звинуватив колишню дружину, співачку Луну в проукраїнській позиції, яка, на його думку, шкодить їх спільному сину.

«У мене був перший шлюб у повній нелюбові, тому моє серце стресостійке. Ми не спілкуємося взагалі. Я пишу: «Валіть звідти. Це на тобі стреси дитини. На твоїй упоротій патріотичності українській». Я памʼятаю, як вона: «Я словʼянська принцеса». Ну так і де ти словʼянська принцеса, якщо ти – українська нацистка», – розповів Бардаш в інтервʼю пропагандистці Лілії Абрамовій.

Продюсер звинуватив колишню дружину в тому, що вона вчить любити Україну ъхнього 11-річного сина: «Син – малолітка, який нічого не розуміє, але вже він малює похабно Путіна».

Нагадаємо, Бардаш, який від початку війни ніяк не висловлював свою позицію, у якийсь момент підірвав медіапростір антиукраїнськими висловлюваннями. Спершу порівняв Україну з нацистською Німеччиною. А потім заявив, що Україна не має шансів перемогти Росію, українських артистів назвав нацистами, а наших воїнів – «пацанами, які жили собі в селах, коровам хвости крутили, а їх схопили – і в топку».

Пізніше Бардаш чкурнув до Москви та заявив, що отримає тамтешній паспорт на нове ім’я.

Співачка Луна познайомилася з Бардашем у 19 років. Він старший за неї на 8 років і на той момент вже створив гурт Quest Pistols. У 2010 році пара на якийсь час переїхала до США, де у них народився син Георгій. Згодом музиканти розлучилися.

Читайте також: Положинський поскаржився на проблеми зі здоровʼям: Не кажіть, що я герой та захисник

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: