Руслана Лижичко святкує 50-річчя: співачка роздасть 50 подарунків

Руслані – 50: а хто дасть?
фото з відкритих джерел

Виконавиця оголосила збір коштів на 50 дронів для військових

Народна артистка України, співачка Руслана Лижичко сьогодні святкує 50-річчя. З нагоди особистого свята виконавиця оголосила збір на потреби військових. Про це йдеться у соцмережах співачки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Руслана приготувала для шанувальників подарунок – презентувала уривок нової пісні «Лірниця», прем’єра якої відбудеться вже незабаром: «Що значить ця назва? Вже зовсім скоро про все дізнаєтеся. Сьогодні ж всього 30 секунд, але великої української душі».

Окрім того, виконавиця оголосила збір коштів на 50 дронів для військових. Співачка повідомила, що всі, хто братимуть участь в цій благодійній ініціативі матимуть можливість отримати подарунки від неї.

«Подаруйте мені мільйон гривень! Якщо кожен, хто бачить це звернення, задонатить бодай 50 грн до моєї «ювілейної банки», ми з фондом Dignitas зробимо велику справу для ЗСУ, а значить – для всіх нас! Адже ми – єдине неподільне ціле! А ще я хочу віддячити та підтримати найбільш небайдужих.  Тому підготувала 50 ексклюзивних подарунків від себе у відповідь тим, хто задонатить найбільше», – розповіла Руслана Лижичко.

Читайте також: Співачці Камалії прилетіло від відомої телеведучої за появу на червоній доріжці кінофестивалю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: