Співачці Камалії прилетіло від відомої телеведучої за появу на червоній доріжці кінофестивалю

фото з відкритих джерел

В мережі пишуть, що фото співачки з чоловіком нагадує знамениту сцену з фільму «Титанік»

Співачка Камалія, яка днями відсвяткувала день народження в Каннах, на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото з червоної доріжки кінофестивалю. На світлині співачка знята в компанії чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, про розлучення з яким заявляла зовсім нещодавно.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

«Ми разом із Захуром представляємо Україну у всій її красі на Каннському міжнародному кінофестивалі», – йдеться в дописі до фото.

Акторка та телеведуча Даша Малахова на своїй сторінці у Фейсбук написала, що фото співачки з чоловіком їй нагадує знамениту сцену з фільму «Титанік». «Нарешті ми врятовані й наші стильні та розумні колеги зі сфери кіно приїхали на фестиваль, щоб достойно представити країну, показати літак і нагадати всім про відому сцену з Титаніка. Я впевнена, що вони дали всім зрозуміти, що ми знаємося на сучасному кіно та і мистецтві взагалі. Навіть якщо в цей світ потрапить метеорит, деякі речі – незмінні. Метелик топ. І я це люблю. От люблю я цю няшну дурню. Іду спати з посмішкою. Може і Боллівуд побудуємо. І цікаво, хто ж все ж таки випливе на валізі», – написала Малахова.

В коментарях підписники Малахової пишуть: «Куди поїхав цирк? В Канни», «Є речі незмінні. І це Камалія», «Так писали, що вони розлучились». Малахова відповіла: «Знаєш, коли така ситуація і треба їхати в Канни, рятувати країну, то і можна зіграти любов, бо життя то кіно, і заради України можна ще і не таке відчибучити».

Читайте також: Максим Галкін емоційно відповів зірці «Сватів», яка на камеру обізвала його сволотою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: