Історія з артисткою РФ, яка заговорила українською під час виступу, отримала продовження

Клара Новікова родом з Києва
фото з відкритих джерел

Новікова подякувала Росії та відцуралася від державного символу України

Російська актриса Клара Новікова під час сольного концерту в Москві з'явилася на сцені на тлі відеоряду із зображенням українського прапора. На це звернуло увагу багато пропагандистських ЗМІ в країні-агресорі РФ. Проте артистка відцуралася від того, що на її виступі був прапор України. Про це вона сказала в інтерв'ю сайту mk.ru.

Новікова родом з Києва виправдалася та заявила, що вдячна Росії. Також вона наголосила, що не показувала прапор України. «У мене такого немає в концерті! Хр*н його знає, може мені якийсь слайд і повісили? Я ж спиною стою до екрана! Це що, мій зал? У мене на концерті ніколи не буває «екранів». Я на репетиції переглянула всі слайди, які мені запропонували. Прапорів я там не бачила. І взагалі у мене вперше в цьому залі був концерт, – заявила актриса. – У мене був чудовий концерт! Якби ви знали, як зал ржав. До мене підходили люди, говорили, що теж з України. Тут же багато людей живе, які народилися, як і я, там. Водночас я вже тут, у Москві, стільки років живу – 50! Я дуже вдячна Росії й тому, що я відбулася тут».

Раніше повідомлялося, що російська артистка родом з Києва під час виступу в Москві заговорила українською. Коли артистка розповідала про дитинство, на сцені показали кадри із зображенням українського прапора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: