Регіна Тодоренко зганьбилася вихвалянням РФ у новому пропагандистському шоу

фото з відкритих джерел

Разом з колегою, який підтримує Путіна, Тімуром Родрігезом, Тодоренко подорожує Росією, оспівуючи її «красу» та «неймовірних людей»

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, прийняла пропозицію заробляти в російських рублях у Росії. Раніше вона брала участь у різноманітних розважальних проєктах, але тепер стала ведучою відверто пропагандистського проєкту.

Разом з колегою, який підтримує Путіна, Тімуром Родрігезом, вони подорожують Росією, оспівуючи її «красу» та «неймовірних людей». Проєкт, який копіює формат «Орла і Решки», називається «Руссо Експресо». Регіна Тодоренко ділилася своїми враженнями від поїздки до Астрахані в Instagram, спровокувавши реакцію розчарованих українців, які висловили своє незадоволення її вчинками.

Регіна Тодоренко зганьбилася вихвалянням РФ у новому пропагандистському шоу фото 1

«Ми з Тімуром обʼїздили всю країну в пошуках найнеймовірніших людей і пам'яток», – розповіла Тодоренко.

В описі випуску йдеться: «Тімур Родрігез і Регіна Тодоренко відправляться до Астрахані... Регіна піде на ринок за рибою, дізнається про театральне життя Астраханського державного театру опери і балету і також відвідає Астраханський Кремль».

Регіна Тодоренко зганьбилася вихвалянням РФ у новому пропагандистському шоу фото 2

Тим часом українці наголосили Тодоренко на тому, що зрадників не залишать без уваги, і рано чи пізно вона розумітиме, якою частиною жахливої пропагандистської машини стала.

«Самій від себе не гидко», «Ви брали участь у шоу, яке безпосередньо просуває підтримку країни, що вчиняє жорстокі злочини, де люди втратили все, а деякі навіть життя. А ви тут розмовляєте про велич цієї кривавої держави і говорите про російську душонку. Тепер ви відкрили перед усіма свою позицію щодо ситуації в своїй рідній країні», «Яка ж треба бути зажерливою до грошей», – пишуть користувачі соцмереж.

Нагадаємо, телеведуча Регіна Тодоренко потрапила у центр уваги після своєї реакції на ракетний обстріл її рідного міста Одеси.

Регіна Тодоренко вирішила ігнорувати жахливі злочини РФ. Під час того, як в її рідному місті рятують людей і розбирають завали зруйнованих будівель, телеведуча вирішила насолоджуватися розкішним відпочинком у Туреччині.

Раніше повідомлялося, що телеведуча Регіна Тодоренко, яка обрала тактику мовчання про війну, планує відвідати Одесу

Як відомо, батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство колишнього хлопця в окупованій навесні 2022 року Бучі, ні ракетний удар по житловому будинку в рідній Одесі.

Додамо, що російська телеведуча та колишня одеситка Регіна Тодоренко розкритикувала російські ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: