Продюсер Полякової відповів на заяву Боднарчука, що співачка «паразитує на поганому смаку українців»

фото з відкритих джерел

На думку Ясинського, заява Боднарчука звичайний «срач» у мережі

Продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський прокоментував скандальну заяву режисера Олега Боднарчука про те, артистка «все своє життя паразитувала на поганому смаку аудиторії». Також Бондарчука образило, що «фактично клоунесу, поставили в один ряд» із Тіною Кароль, яка «хоча б намагається бути цінністною і складною».

«Олегу дуже хотілося створити протистояння між зірками, якого не існує і про що дуже влучно розповіла Оля в інтерв‘ю, – прокоментував ТСН своє бачення ситуації Ясинський. – Але зараз такі часи, що декому одного протистояння замало. Треба приниження. Але Олег погано розуміє психологію артистів. Тому, думаю, що Тіні Кароль навряд чи сподобався такий сумнівний комплімент. Вона вміє нести самостійно свій статус без дешевих лестощів та не за рахунок інших артистів».

На думку Ясинського, заява Боднарчука звичайни «срач» у мережі: «Це не конфлікт, а звичайний фейсбук срач. Хоча, можливо, він думає інакше. Олег – талановита людина. А як відомо, талановита людина – талановита багато в чому. І ми бачимо, що з нього вийшов би непоганий письменник. Можливо, колись він напише книгу, де ми дізнаємося про усі конфлікти Олега, хто і коли його образив та недооцінив. Я навіть готовий заплатити гонорар за права та друк такої книжки за умови, що там буде хоча б одне слово правди».

Читайте також: Леся Нікітюк звернулася до хейтерів: Ці какулі кидайте друзям та родичам, а мені не треба

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: