Леся Нікітюк звернулася до хейтерів: Ці какулі кидайте друзям та родичам, а мені не треба

Нікітюк: Часто мені розказують, з ким маю зустрічатися, що я вже мала б, як мінімум, п'ятеро народити
Фото: прес-служба

Для любителів хейту Нікітюк створила в соцмережі окрему рубрику «Цьоця Наташа»

Телеведуча Леся Нікітюк, що має понад 4 млн підписників в Інстаграм, зізналася, як реагує на хейт, і порадила, як уникати зайвого критиканства.

«Страшно боляче, коли людина, особливо зараз, хоче якби отак зайти до тебе в хату і «какнути». Я не приймаю цього. Ідіть і ці «какулі» кидайте своїм друзям, родичам, а мені не треба», –  розповіла телеведуча в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець».

Леся розповіла, що для любителів хейту вона навіть створила в соцмережі окрему рубрику «Цьоця Наташа». «Це рубрика для осіб, які дуже часто мені розказують, як я маю виглядати, чи я маю колоти собі губи, чи я не маю цього робити, чи я маю вдягати сережки, як я маю розмовляти, з ким я маю зустрічатися, що я вже мала б, як мінімум, п'ятеро народити... Я вже не можу. Ну, зробімо ток-шоу, ви сядете, розкажете мені, я вас вислухаю, а потім скажу: кажіть своїм дітям, у мене є моя мама, яка вашим дітям не розказує, ось і ви мені не розказуйте», – наголосила телеведуча.

Леся Нікітюк емоційно звернулася до тих українців, які «грішать» критиканством: «Давайте в цю надзвичайно важливу ситуацію, коли ми з вами в одному човні, ми свою агресію і свою силу будемо кидати в нашого ворога. Зараз просто треба всім працювати проти ворога, який нещадно руйнує наші міста і села».

Читайте також: Калниньш відповів на звинувачення росіян у невдячності: Це ви мені не доплатили

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: