Деградує на очах. Регіну Тодоренко висміяли за вульгарний танець на приватній вечірці

Тодоренко всіма силами хоче догодити росіянам, але кожного разу щось йде не так
фото з відкритих джерел

Під час спроб артистки виконати тверк з неї злетіла спідниця та всі побачили оголені сідниці

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка має  український паспорт, але мовчить про війну в Україні, витанцьовує перед росіянами не лише в шоу «Ледниковый период» на Першому каналі. Аби догодити окупантам, блогерка-зрадниця «запалює» з дивними танцями на приватній вечірці.

Телеведуча з'явилася на заході, де здивувала присутніх своєю поведінкою. Тодоренко запросили бути ведучою на річницю модного журналу. Під час затримки одного з номерів, блогерка з України вирішила заповнити паузу виконанням тверку у вечірній сукні.

На кадрах, які з’явилися в мережі, Тодоренко, одягнена в чорні топ без лямок і спідницю, спущену на стегна, виконує танець сідницями, а потім опускається на підлогу і робить кілька рухів у планці на одній руці. Під час спроб Регіни виконати тверк з неї злетає спідниця та всі споглядають оголені сідниці колишньої зірки шоу «Орел і решка».

Користувачі мережі розкритикували танець Тодоренко. «Деградує на очах», «Ну й жах», «Здуріла тітка», «Пляше як мужик у сукні», «Фу, дерев'яна, непластична, безкультурна, дуже неприємна», «Ну не до місця зовсім такий танець», «Чому вона завжди така вульгарна?», «Неадекват», «Симпатії до неї немає, тільки навпаки», – прокоментували танець телеведучої.

Читайте також: Пропагандист Соловйов вимагає вигнати Собчак з Росії та назвав її «мерзотою»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: