Періс Хілтон розчулила знімками зі своїм 11-місячним сином у Діснейленді

Співачка розповіла, що вперше взяла сина до парку розваг
фото: Періс Хілтон/Instagram

Малюк так награвся, що знесиленим заснув у акторки на руках

Американська кіноакторка, співачка та авторка пісень Періс Хілтон показала, як провела відвідала Діснейленд зі своїм 11-місячним сином Феніксом.

«Вперше взяти малюка на його першу пригоду – мрії здійснилися. Дивлячись на його захоплення і здивування кожним новим побаченим та почутим, стає зрозумілим, чому це місце вважають найщасливішим на Землі. Ці дорогоцінні миті чистої радості і захоплення назавжди залишаться в моєму серці», – написала Хілтон.

Співачка зі своїм сином вбралися у стилі Мікі Мауса, відвідали багато атракціонів та зробили чимало світлин. Скоже, що малюк повністю знесилився під час розваг, бо заснув у матері на руках. У своєму дописі Хілтон додала, що саме такі моменти роблять життя таким прекрасним і «нагадують нам, чому Діснейленд є найщасливішим місцем на Землі».

Нагадаємо, що знаменита голлівудська блондинка Періс Хілтон показала фото свого сина Фенікса. Підписники активно обговорювали нові фото в коментарях, при цьому дехто припустив, що у сина акторки проблеми зі здоров'ям.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: