Нардепка Софія Федина народила дитину

Софія Федина не афішує своє особисте життя
фото з відкритих джерел

За словами Гончаренка, у нардепки сьогодні народився хлопчик

У народної депутатки від фракції «Європейська солідарність» Софії Федини поповнення у сім’ї. Сьогодні у неї народився хлопчик. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

«Маю для вас неймовірно круту новину! В моєї колеги, депутатки Софії Федини сьогодні народився хлопчик! Перш за все міцного здоровʼя малюку! Нехай росте на радість батькам! Мої найщиріші вітання Софії! Народився ще один справжній козак!» – написав нардеп.

Зазначимо, що Софія Федина не афішує своє особисте життя. Відомо, що вона незаміжня, але має тривалі стосунки з чоловіком на ім’я Олег. Це перша дитина у пари.

«Все, що потрібно про нього знати, – він моє щастя. Вдячна, що мене терплять таку, якою я є. Мене постійно немає вдома, навколо мене купа чоловіків, є в будинку не приготовлено, прибирати часу немає, а мене люблять і цінують», – розповідала вона.

Як повідомляло dsnews, чоловіком Софії Федини є ветеран АТО/ООС Олег Король. Про це свідчать кілька спільних фото в соцмережі.

Олег Король разом з Софією Фединою
Олег Король разом з Софією Фединою
фото: скріншот

26 серпня 2021 року чоловік оновив фото профілю на своїй сторінці у Facebook. На фото він обіймається із Федіною. Чим займається Олег Король, невідомо. Судячи з фото та постів у соцмережі, він був поранений.

До слова, нещодавно пара нардепів також анонсувала поповнення у родині. Представниця «Батьківщини» Альона Шкрум та «Слуга народу» Дмитро Наталуха, уперше стануть батьками.

Читайте також: Софія Федина: Нас із Марусею Звіробій переслідують за правду

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: