На аукціон виставили перший демозапис легендарного Прінса

Американський співак та композитор Прінс
фото з відкритих джерел

Кілька інших речей Прінса також продаються на аукціоні

На аукціон в Бостоні виставили перший демозапис відомого американського співака та композитора Прінса, який помер 2016 року. Цей запис ознаменував успішну кар’єру артиста, який отримав сім «Ґреммі», шість American Music Awards, чотири MTV Video Music Award, «Оскар» та «Золотий глобус». Про це пише видання CNN.

Демо в оригінальній упаковці, яке було записане 1976 року, є частиною аукціону Marvels of Modern Music, що закінчується в четвер. Воно містить неопубліковані версії пісень Just As Long as We’re Together і My Love is Forever, а також Jelly Jam, яка ніколи не видавалась.

На аукціон виставили перший демозапис легендарного Прінса фото 1
На аукціон виставили перший демозапис легендарного Прінса фото 2

Прінс записував треки у вісімнадцятирічному віці у Міннеаполісі.

Колишній виконавчий віцепрезидент і генеральний менеджер Warner Bros. Records Джефф Голд виявив цей музичний артефакт на горищі одного з працівників музичної індустрії.

Відомо, що кілька інших речей Прінса також продаються на аукціоні. Серед них мереживна рукавичка, яку він носив на сцені під час туру Purple Rain, і запечатаний перший тираж The Black Album.

Раніше виставлені на аукціон речі Прінса були продані за кругленьку суму.

Нагадаємо, що Мері Остін, одна з найближчих друзів та колишня кохана легендарного музиканта Фредді Мерк'юрі, виставила на аукціон колекцію з 1500 особистих речей та предметів мистецтва, що належали лідеру групи Queen, включаючи написані ним від руки тексти пісень та сценічні костюми. 

Читайте також: Жовану жуйку Роберта Дауні-молодшого продають за $55 тис.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: