Співак Monatik утретє стане батьком (фото)

Monatik повідомив, що вони з дружиною Іриною чекають на поповнення у родині
фото з відкритих джерел

Стать майбутньої дитини артист поки  що тримає у секреті

Український співак Monatik утретє стане батьком. Про це він повідомив сьогодні, 2 серпня, в Instagram.

«У нас буде дитина», – підписав музикант знімок, на якому його знято з вагітною дружиною.

Дмитро та Ірина Монатики скоро стануть батьками втретє
Дмитро та Ірина Монатики скоро стануть батьками втретє
фото: monatik_official

На новій фотографії Дмитро позує у білій футболці та синіх джинсах. Він стоїть біля столу і закриває обличчя газетою, де написано те саме, що й у пості співака. Поруч із ним стоїть і його дружина. Ірина позувала в білій сорочці, зав'язаній під грудьми та блакитних джинсах із розстебнутим ґудзиком. Вона теж прикрила обличчя газетою, проте вбрання підкреслило її живіт, що помітно округлився.

Стать майбутньої дитини артист поки  що тримає у секреті. 

Друзі та шанувальники зіркової пари захопилися новиною про майбутнє поповнення в сім'ї артиста. У коментарях вони залишають теплі побажання Дмитру та Ірині.

«Вітаю. Буде ще одне диво у прекрасних батьків», «Я така щаслива за вашу родину», «Прекрасна новина. Вітаю», «Дитина буде у вас, а хороший день сьогодні у нас)))», – пишуть у Мережі.

Нагадаємо, Дмитро та Ірина Монатики одружилися 1 липня 2015 року. У їхній родині вже зростають двоє синів – Данило (2015) і Платон (2017).

Ірина Монатик на своїй сторінці в Інстаграм, виклала фото зі свого будинку в Києві. Ірина похизувалася святковим інтер’єром житла: так чоловік зустрів її з синами вдома, куди родина повернулася з-за кордону.

На час війни Ірина Монатик разом із двома синами знайшла тимчасовий прихисток в Іспанії. Там же з початком війни був і Дмитро Монатик. Пізніше артист повернувся до Києва.

Читайте також: Монатик висміяв фейкову новину про «тусовку в Парижі» з Кошовим
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: