Монатік виступив на весіллі в Італії, яке проводив Галкін: менеджери артиста прокоментували

Зазначається, що виступ на весіллі співак провів у вихідний день під час благодійного туру для ЗСУ
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Представники Монатіка запевнили, що артист виступав українською мовою, а на весіллі не було росіян

Український співак Монатік та російський шоумен Максим Галкін виступили на весіллі українців в Італії. Про це повідомила блогерка Аліна Доротюк у своєму Telegram-каналі.

Зазначається, що 10 липня на березі озера Комо, в Італії, пара з Києва відзначила весілля. За інформацією видання «Високий замок», нареченою була Ангеліна Терская. Видання стверджує, що святкування відбулося на віллі Балбяно, яка з 2013 року належить російським бізнесменам, які викупили її за €38 млн. Тижнева оренда цієї вілли, ймовірно, коштує від €132 тис., на день – €19 тис. 

Ведучим весілля був російський гуморист Максим Галкін. Шоумен намагався спілкуватися з гостями українською і співав українських пісень, зокрема пісню «Одна калина» зі словами: «І Україна, бо в нас іншої нема».

На весіллі також виступав співак Дмитро Монатік. Блогерка звернулася з приводу його виступу до пресслужби артиста.

«Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту у Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх», – відповіли представники артиста.

За їх словами, Монатік не виконав жодної пісні російською, а також не спілкувався з гостями російською: «Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта і агресора – Росії».

Щодо участі росіян у заході, менеджмент Монатіка уточнив, що представників країни-окупанта не було. Їм це підтвердили організатори весілля.

«З приводу ведучого вечора – наскільки нам відомо, Максим (Галкін, - ред.) не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні», – додали представники артиста. Проте усі дописи в соціальних мережах Максим Галкін досі підписує відповідно до законодавства РФ про іноагентів.

До слова, Максим Галкін, який виїхав з Росії після початку повномасштабного вторгнення, відреагував на удар РФ по «Охматдиту» у своєму Instagram-акаунті. Він опублікував фото лікарів, які продовжують оперувати дитину на відкритому серці під час ракетного обстрілу, назвавши дії Росії «нескінченним пеклом». 

Читайте також: «Це вже не перша перевірка»: Монатіка зупинили на Хрещатику представники ТЦК

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: