Могилевська розповіла про останню зустріч із Матвієнко

Ніна Матвієнко та Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наталя Могилевська зізналася, що просила Ніну Матвієнко, аби її оглянули лікарі

Співачка Наталія Могилевська з болем відреагувала на смерть Народної артистки України Ніни Матвієнко. У соцмережі Могилевська поділилася спільними останніми кадрами з Ніною Митрофанівною.

Співачка зазначила, що Матвієнко була для її родини близькою людиною. Ніна Митрофанівна завжди з повагою згадувала діда Могилевської, який в радянські часи навчав її української мови в університеті ім. Т. Шевченка.

Ніна Матвієнко та Наталія Могилевська
Ніна Матвієнко та Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Також Могилевська зізналася, що під час їхньої зустрічі з Ніною Митрофанівною просила артистку, аби вона звернулася до лікарів:

«Це наші останні фото. Я ніби відчувала, що наближається щось серйозне. Запропонувала допомогу лікарів, але Ніна Митрофанівна відмовилась. Я хочу подякувати вам за цілий пласт української культури. Завдяки вашому таланту, ніжності, жіночності ви могли подарувати Україні таке красиве та ніжне обличчя через ваші пісні. Легенда української сцени! Завжди жива, завжди прекрасна!», – написала Могилевська.

Нагадаємо, 8 жовтня пішла з життя легенда української сцени, Народна артистка України Ніна Матвієнко. 10 жовтня їй виповнилося б 76 років. Причини смерті Народної артистки України наразі невідомі.

Народу артистку України Ніну Матвієнко проведуть в останню путь цієї середи, 11 жовтня. попрощатися з легендою української музики прихильники та друзі зможуть з 11 до 13 години у Національній філармонії України за адресою: Володимирський узвіз, 2.

Раніше президент України Володимир Зеленський висловив співчуття рідним і близьким Народної артистки України Ніни Матвієнко. Також мер столиці Віталій Кличко висловив співчуття у звʼязку зі смертю Народної артистки України та Почесного громадянина міста Києва Ніни Матвієнко. 

Відомі українці щемливо реагують на смерть Ніни Матвієнко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: