Співачка Лобода прихистить багатодітну сім’ю з Херсонщини

Світлана Лобода проявила альтруїзм до постраждалих людей
фото з відкритих джерел

Артистка засудила світ за мовчанку та наголосила, що Україна має максимально зосередитися на допомозі жителям

Світлана Лобода планує надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, яка втратила дім через вибух на Каховській ГЕС. Про це артистка повідомила в Instagram.

Українська співачка Світлана Лобода, яка тривалий час працювала в Росії, повідомила, що переживає за долю українців, постраждалих через трагедію на Каховській ГЕС.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Артистка не розуміє, чому світ мовчить, вона наголосила, що Україна має максимально зосередитися на допомозі жителям, які евакуюються з критичних регіонів.

«Я і моя команда вже передали 100 тис. грн фонду «Клуб Добродіїв», які зараз акумулюють всі свої сили для допомоги діткам і сім’ям, що постраждали від цієї жахливої трагедії», – повідомила співачка.

Артистка повідомила, що готова поселити у своїй квартирі в Києві багатодітну сім’ю з Херсонщини.

«Я хочу надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, чий рідний дім, а з ним надії та мрії, потопила Росія. Багато моїх друзів з усієї України зараз вирушають до Херсону, щоб рятувати людей і тварин. Гордість за них», – уточнила Лобода.

Співачка закликала українців об’єднатися, допомагати і не бути байдужими.

Вона додала: «Я прошу вас вірити, підтримувати одне одного і ніколи не втрачати впевненість в тому, що справедливості –  бути. Російський режим обовʼязково буде покараний за руйнування країни, яка годувала цілий світ».

Нагадаємо, що Юрій Горбунов закликав закрити Червоний Хрест через бездіяльність організації.

Нещодавно президент Володимир Зеленський закликав світову спільноту консолідувати зусилля, аби Росія понесла відповідальність за екоцид, який влаштували загарбники, підірвавши Каховську ГЕС, а Україна не залишилася на одинці із трагедією. 

Нагадаємо, 6 червня, російськими окупаційними військами було здійснено підрив Каховської ГЕС. Місцевих жителів уже почали евакуювати із потенційних районів затоплення. Крім греблі, російські окупанти підірвали турбіни та генератори Каховської ГЕС. 

Станом на ранок 7 червня на Херсонщині значно піднявся рівень води на затоплених внаслідок підриву Каховської ГЕС територіях. Зокрема, місто Олешки, підтоплення якого почалося близько 15 години 6 червня, наразі вже повністю затоплене, подекуди вода сягає дахів приватних будинків. 

Читайте також: Підрив ГЕС: на Одещині в море течією Дніпра винесло міни та невикористані боєприпаси

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: