Лія Ахеджакова, яку вигнали з театру, назвала Росію «родиной-уродиной»

фото з відкритих джерел

Акторка підозрює, що скоро її оголосять іноагентом

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка публічно виступає проти війни в Україні, зізналася. що на неї вже лежить донос в прокуратурі і її незабаром визнають іноагентом. Але покидати Росію Ахеджакова, за її словами, не збирається.

«Це моя «родина-уродина». Нам вона подобається, хоч і не красуня. Мені вже 84 роки, щоб звідси тікати. Нехай вони їдуть. Я нікуди не поїду, я тут повинна все це пережити. Занадто довго живу тут», – заявила актриса, натякаючи на відому пісню гурту ДДТ.

Днем раніше Ахеджакова заявила, що її зняли з репертуару театру «Современник», в якому вона пропрацювала 45 років. «Директор попередив, що більше мене в репертуарі не буде на вимогу якихось розгніваних людей, які пишуть йому листи. Департамент культури підтвердив, щоб мене прибрали із репертуару театру. Сиджу та плачу. Я все розумію, знаю, хто це пише, хто це організовує, але зробити нічого не можна», – зізналася акторка.

Тим часом відомі колеги знаменитої артисти стали на її захист. Легендарний актор Олег Басилашвілі публічно обурився вчинком керівництва театру, яке прислухається до доносів. До нього приєднався відомий режисер Олександр Молочников: «За те, що ви вкрали останні роки сцени і кіно у великих людей похилого віку, ви (Мінкульт, депутати, вибачте, звільняючі керівники), горітимете в пеклі. Втім, ви вже у ньому».

Читайте також: «Атитіла» зняли на передовій кліп, показавши реальні бої під Бахмутом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: