Кулеба замилував фото з коханою і привітав її з днем народження

Дмитро Кулеба вперше публічно звернувся до своєї обраниці Світлани Павелецької
фото з відкритих джерел

Свої стосунки Дмитро Кулеба і Світлана Павелецька розсекретили у квітні цього року

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вперше публічно звернувся до своєї обраниці, піарниці, співзасновниці видавництва «Книголав» Світлани Павелецької.

Так, на сторінці в Instagram Кулеба розмістив фотографію з коханою, зроблену на одному з заходів, який вони відвідали разом. Під цим знімком міністр закордонних справ привітав Світлану з днем народження.

Кулеба замилував фото з коханою і привітав її з днем народження фото 1

«Я пропустив забагато твоїх днів народжень. Але більше не пропущу жодного. Ти особлива і єдина. Завжди дивись в майбутнє сміливо. З днем народження», –підписав фото Кулеба.

Шанувальники пари долучилися до привітань а також зазначили, що поруч зі Світланою Кулеба розквітнув та має гарний вигляд: «З іменинницею. Вона у вас чарівна! Миру та добра»; «Які ви гарні!»; «Щирі вітання і найкращі побажання! Чудова й гарна пара!»; «Дмитре, ви маєте такий гарний вигляд поруч зі Світланою! Щастя вам».

Нагадаємо, що свої стосунки Дмитро Кулеба і Світлана Павелецька розсекретили у квітні цього року. Бізнесвумен тоді ніжно привітала свого обранця з днем народження. Раніше у пресі писали, що закохані разом від грудня 2021 року.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба привітав свою доньку Любу з днем народження на своїй сторінці в соцмережі.

До слова, міністр Кулеба розповів, як його син-підліток посприяв поверненню McDonald's в Україну. Міністр пригадав, як зауваження сина Єгора про несправедливість того, що McDonald's закрився в Україні, підштовхнула його порушити це питання в одній із розмов з державним секретарем США Ентоні Блінкеном.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: