Колишня телеведуча Лідія Таран влаштувалася екскурсоводом у Парижі

Лідія продовжує співпрацю з 1+1 в іншому статусі
фото з відкритих джерел

Відома журналістка розповіла про мінуси проживання у Франції

Тележурналістка Лідія Таран, яка під час повномасштабного вторгнення знайшла тимчасовий прихисток з донькою Василиною у Франції, розповіла про своє теперішнє життя.

Журналістка з донькою живуть в будинку французької родини невеликого міста Нансі.

«У нас з Василиною окремі кімнати, хороші умови. Я отримую фінансову допомогу на доньку. Могла б і сама отримувати стипендію – як студентка (так,  вступила до французького вишу!), але оскільки я студентка 40+, претендувати на неї не можу. Єдиний мінус – аби дістатись на навчання чи роботу, потрібна електричка. А коли французи виходять на страйки, відстоюючи свої зарплати й право на пенсію – це проблематично, бо зупиняються всі потяги. В нас, в Україні, під час війни так не зупиняються, як тут зупиняють їх люди, котрі вимагають для себе кращих умов роботи. Ніяк не можемо до цього звикнути», – розповідає журналістка виданню Comments.ua.

Лідія спростувала розповсюджену думку: потрапивши за кордон, українці постійно відвідують музеї, їздять на екскурсії: «Чесно кажучи, в мене на це немає часу. Тому що навчаюся в університеті на магістратурі, в мене є материнські обов'язки й робота на «1+1» – я працюю спецкором для ТСН».

Але під час різдвяних днів до Лідії приїхала погостити мама. Таран на якийсь час стала екскурсоводом та показала Париж: «Як багато жінок її покоління, мама мріяла побувати в Парижі, тож після Нового року ми втрьох сіли на потяг і вирушили в невелику подорож. Відвідали Версаль, адже це не тільки палац, а й дуже красивий парк, а вона в нас поціновувачка гарних пейзажів. Ще вона захотіла побувати на цвинтарі Монпарнас, де похований Петлюра. Зводили її в бар «Одеса», тому що вимагала всього українського. Загалом ходили багато, мама все порівнювала: як тут, як у нас вдома».

Раніше «Главком» писав, що Лідія Таран зізналась, що вже не телеведуча на «1+1».

Читайте також: Кейт Уінслет зізналася, що грала в постільних сценах з Леонардо Ді Капріо під наглядом чоловіка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: