Колишня наречена Кличка приїхала на поминальну службу по брату, який помер в 28 років (фото)

фото з відкритих джерел

Гейден ледь стримувала сльози та обіймала гостей, які прийшли на поминальну церемонію

Голлівудська акторка та колишня наречена Володимира Кличка Гейден Панеттьєр нещодавно втратила молодшого брата Дженсена. Видання Page Six розповіло, що члени сім’ї та друзі хлопця зібрались на поминальну службу.

Екснаречену Кличка, а також її батьків, бачили, коли вони прибули до пресвітеріанської церкви Палісейдс, в Найаку (штат Нью-Йорк). Гейден ледь стримувала сльози та обіймала гостей, які прийшли на поминальну церемонію.

Американський актор та молодший брат Хайден Панеттьєрі Дженсен помер на 29-му році життя. Дженсен Панеттьєрі відомий за ролями в серіалах «Герої» та «Нешвілл». Також він з'являвся в серіалах «Ходячі мерці», «Особливо тяжкі злочини» та «Як високо 2». Крім цього, також працював актором озвучування телешоу та серіалів. Серед його робіт – озвучення мультфільму «Льодовиковий період: Континентальний дрейф».

«Останнім часом він мав важкі часи з кар'єрою. Він розривався на кілька напрямків. Хайден просто невтішна. Він був її єдиним братом та найкращим другом. Він був таким хорошим хлопцем, але все життя ходив краєм», – кажуть друзі померлого. Гейден не раз наголошувала у своїх інтерв'ю, що молодший брат був для неї найкращим другом, який розумів її як ніхто інший.

Раніше «Главком» писав, що Гайден дала відверте інтерв’ю виданню Women’s Health. Колишня наречена та мама доньки Володимира Кличка розповіла про боротьбу із залежністю та пластичні операції.

Читайте також: Українці закликали не давати фільму з Томом Крузом «Оскар» через зв'язок з російським олігархом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: