Брат відомого російського актора приїхав на Донбас воювати з українцями

Актор Шагін з перших днів російського вторгнення не приховував, що в захваті від кремлівського агресора
фото з відкритих джерел

Антон Шагін багато років був близьким другом українського музиканта Андрія Хливнюка

Російський актор-путініст Антон Шагін, якого глядачі знають по фільму «Стиляги», заявив російським журналістам, що його рідний брат відправився на фронт воювати з українцями.

«Мій рідний брат Костянтин Шагін записався на службу, – повідомив актор. – І вже вирушає до Донбасу. Це рішення він ухвалив усвідомлено. Пишаюся тобою, брате! Повертайся живим! Тож переможемо!»

Актор Шагін з перших днів російського вторгнення не приховував, що в захваті від кремлівського агресора: «Я зробив пост 25 лютого. Коли побачив ту кількість чорних квадратиків на аватарках... Нікого не звинувачую... просто побачив це і мені стало, м'яко кажучи, не по собі. Я зрозумів, що не маю мовчати. Поважаю президента та низько кланяюся нашим воїнам. У мене болить душа за всіх росіян, які перебувають на Донбасі. Нам не лишили вибору. Дуже сподіваюся, що нашим солдатам вистачить мужності вистояти та довести справу до кінця».

Треба додати, що рашист Шагін довгий час дружив з нашим музикантом Андрієм Хливнюком. А нині артист, який публічно підтримає так звану «спецоперацію» в Україні, щиро дивується, чому друг не хоче з ним спілкуватися.

«Я отримав державну премію з рук Володимира Володимировича Путіна. І про це дізнався мій близький на той момент товариш із Києва. Він написав мені: «Що відбувається?» А я написав у відповідь: «А в чому проблема, брате?»... Ми справді з ним дуже чудово спілкувалися. Ми раніше з ним по Києву разом гуляли багато, пили пиво, читали вірші один одному... Я до нього прилітав на концерти в різні міста. І за кордон, і в Україну, і тут у Москві він виступав у 2014 році до відомих подій. Я завжди відстоював відкрито свою позицію. Потім наші стосунки почали псуватись. У 2017 році він остаточно розірвав наше спілкування», – розповідав Шагін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: