Джонні Дивний з Kalush Orchestra замислився про сольну кар’єру

Артист виконує сучасний реп
фото з відкритих джерел

Репер встиг випустити перший реліз «Спринт»

Репер Джонні Дивний вирішив залишити гурт Kalush Orchestra, щоби реалізувати себе в сольній кар’єрі, та вже презентував перший кліп на композицію «Спринт». Про це повідомили у пресслужбі артиста.

У 2010 році він заснував андеграундний реп-гурт «Ціна Ритму», а у 2019-му долучився до проєкту Kalush. У 2022 році Джонні став учасником гурту Kalush Orchestra, з яким переміг у «Євробаченні-2022».

Тепер артист оголосив, що покидає гурти Kalush та Kalush Orchestra, аби зосередитися на сольній кар’єрі. Репер встиг випустити перший реліз «Спринт». Це сучасний реп, що поєднує хукові рефрени, іронічний настрій та вуличний вайб хіп-хоп культури.

«Куплет першого треку був написаний задовго до повномасштабного вторгнення. За півтора року люди навчились жити в новій реальності та цінувати кожну мить. Тому більше не можу гаяти часу і рухаюсь далі. Я показав всьому світу чужу музику, тепер прийшов час показати свою», – розповів про своє рішення Джонні.

Артист любить подавати серйозні теми через розважальні мотиви. «Спринт» – це автобіографічна історія Джонні, який все свідоме життя живе хіп-хоп культурою та розвиває її в Україні. 

Додамо, що фінський рок-гурт The Rasmus та український гурт Kalush Orchestra записали спільну композицію.

Читайте також: Kalush Orchestra і The Rasmus переспівали In The Shadows по-новому

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: