Юлія Саніна поділилася, що пройшла кастинг, аби стати тренеркою «Голосу країни-13»

Юлія Саніна
Фото з відкритих джерел

Перш ніж сісти в омріяне червоне крісло «Голосу країни-13», Юлія Саніна проходила кастинг

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна в інтерв'ю «Сніданку з 1+1» поділилася історією, як стала тренеркою нового, європейського сезону проєкту «Голос країни-13».

«Я дуже давно мріяла про крісло тренера «Голосу країни». Кожного разу я думала: ну чому не я, скільки можна? Тому звісно я з першої хвилини розмови сказала «Так». Потім я проходила кастинг на роль тренера і вже після всіх особливостей проєкту все вдалося. Тобто все було дуже серйозно, одного «Так» недостатньо, щоб стати тренером. Це дуже масштабний проєкт, у якому кожен тренер повинен довести, що він гідний зайняти це легендарне червоне крісло», - розповіла співачка.

Також українська зірка додала, що вже активно готується до знімань пісенного конкурсу.

«Я вже почала активно комунікувати з аудиторією. Десь протягом місяця я викладаю відео для вокалістів з порадами, адже на мене підписано дуже багато музикантів і вокалістів і хто знає, може на мене підписані і майбутні учасники «Голосу країни-13». Мені дуже хочеться допомагати і демонструвати ту музику, на якій я зростала як музикант. Я мрію, щоб в моїй команді були саме вокалісти, адже я вважаю на нашій сцені малувато співачок та співаків з цікавими тембрами», - поділилася Юлія.

Раніше ми писали, що першим наставником нового сезону «Голосу країни» стала фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна. Також тренером нового сезону талант-шоу буде співак Артем Пивоваров.

Ведучий проєкту Юрій Горбунов підтвердив, що фільмування нового сезону шоу пройдуть у Польщі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: