Я неідеальний українець. Дорн потрапив у гучний скандал та записав відео з вибаченнями

В 2017 році Іван Дорн зробив кілька скандальних заяв в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю
фото з відкритих джерел

Музиканта звинуватили в тому, він цинічно презентує пісню у день, коли РФ почала вторгнення в Україну

Співак Іван Дорн записав відео з вибаченнями перед українцями, яке виклав в соцмережі.  За словами артиста, він потрапив у скандал.

Виконавець записав пісню з французькими музикантами, а ремікс на трек зробив росіянин. Мало того, прем'єру вінілової платівки французького електронного гурту dOP було заплановано на 24 лютого. На ньому є запис треку з Іваном Дорном, та ремікс від російського діджея Філіппа Горбачова. На тлі цього Дорна звинуватили у тому, що він цинічно презентує пісню у день, коли РФ почала вторгнення в Україну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ivan Dorn (@dorn_ivan)

За словами Дорна, він не знав, що над треком буде працювати росіянин. Також Дорн стверджує, що пісню вони записували ще у 2021 році, а щодо дати прем'єри – з ним це не узгоджували.

«Вибачаюся за всі трабли, які можу принести – їх в моєму житті було багато. За все майбутнє, що може виникнути, теж вибачаюся. Так, я неідеальний українець – і ви це знаєте. Ще з 2017 року, коли давав інтерв'ю Дудю. Нещодавно передивлявся – дещо звучить достатньо грубо, і це мене теж навчило багато чому. Вибачаюся, що осмислив це все лише через пять років. Знайте, що я є з Україною. Я українець, пишаюся тим. Завжди пишався цим, де б не виступав, і в якій би країні не ніс свою культуру. Я люблю навіть тих, хто мене хейтить, бо це теж мене виправляє», – каже Дорн.

Нагадаємо, в  2017 році Іван Дорн зробив кілька скандальних заяв в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю. «Коли трапилася сварка двох побратимів, то всі молодші брати сказали «ні» всьому від старшого брата, хочемо все своє. У нас все буде своє, і музика теж буде своя, відповідно, тоді до всього українського почав зростати інтерес, він прям сильно, на тлі патріотизму природно», – заявив Дорн. Треба сказати, сам Дудь був вкрай здивований формулюванням «сварка молодшого і старшого братів». Далі він запитав: «Росіяни і українці – брати?», та отримав відповідь від Дорна: «Мені подобається так думати, так». Відповіді Дорна викликали потужну хвилю критики в Україні.

Читайте також: Тарас Цимбалюк заступився за Яму, що втік до США, та отримав відповідь від іншого хореографа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: