«Я не хотів бути популярним». Дантес розповів, як опинився на «Фабриці зірок»

Володимир Дантес стверджує, що не хотів потрапити на телебачення
фото: Володимир Дантес/Instagram

Співак не хотів брати участь у другому турі відомого реаліті-шоу, але брат із мамою його переконали

Український співак та ведучий Володимир Дантес зізнався, що ніколи не хотів бути популярним, а на реаліті-шоу «Фабрика зірок», із якого розпочався шлях багатьох українських зірок, він пройшов випадково. Про це артист розповів у YouTube-проєкті журналістки Раміни Есхакзай «30+».

«Фабрика зірок» – це був прикол, довести, що там все куплено за гроші. Я випадково пройшов усі кастинги. Я працював влітку в Криму барменом і не збирався на другий тур. Мене брат із мамою посадили на потяг, адже, на їхню думку, неможливо було впустити таку можливість», – пригадав Дантес.

Він також додав, що «не прагнув бути в тєліку».

«Я заробляти почав через вісім років, як став популярним, але можна було набагато раніше використовувати цю популярність. Коли я зрозумів, що популярність не годує, і треба заробляти гроші, я почав їх заробляти», – зазначив виконавець.

Нагадаємо, Володимир Дантес також зізнався, що проходить медичне обстеження. Останнім часом його здоров’я «підкосили» поганий сон, надмірні навантаження, переїзди та постійні стреси. 

Раніше Дантес розповів про свій візит до військкомату. У себе в Instagram він розповів, що був змушений відстояти в черзі до ТЦК вісім годин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: