«Тепер новий квест»: Володимир Дантес заінтригував світлиною біля ТЦК

Дантес поскаржився, що простояв у черзі до військкомату вісім годин
фото: vladimirdantes/instagram

Співак розповів про складнощі на шляху до проходження військово-лікарської комісії

Український співак та ведучий Володимир Дантес розповів про свій візит до військкомату. У себе в Instagram він розповів, що був змушений відстояти в черзі до ТЦК вісім годин.

Артист пішов до військкомату, де була довжелезна черга – аби впоратися зі всіма необхідними справами, Дантес провів біля ТЦК вісім годин.

«Тепер новий квест»: Володимир Дантес заінтригував світлиною біля ТЦК фото 1
«Тепер новий квест»: Володимир Дантес заінтригував світлиною біля ТЦК фото 2
фото: volodymyrdantes/instagram

«Спочатку тут вісім годин. Тепер новий квест», – написав співак та опублікував фото картки медичного огляду «Вишнівської міської лікарні».

Володимир Дантес додав, що під час проходження медогляду дізнався, що його обстежував той самий лікар-оториноларинголог, що й виконавця Антона Вельбоя (Wellboy).

Нагадаємо, українського співака Дмитра Монатіка у центрі Києва на Хрещатику зупинили співробітники ТЦК та поліції. Співак прокоментував спілкування із військкомами та поліцією – він опублікував відео на своїй сторінці в Instagram і пояснив, що то була звичайна перевірка документів. Монатік додав, що після того, як співробітники ТЦК та поліцейські перевірили дані та облік, його відпустили.

Читайте також: Чернігівський драмтеатр припиняє роботу через мобілізацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: