Ірина Білик розказала про унікальний вчинок президента Зеленського

Під час виконання хіта «Ти мій» Володимир Зеленський пройшов до сцени й вручив примадонні української естради букет, 2021 рік
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Артистка пояснила, чому ще більше стала поважати Зеленського

Народна артистка України Ірина Білик пригадала подробиці візиту президента Володимира Зеленського на її ювілейний концерт у 2021 році. Співачка розповіла в етері радіостанції «Наше радіо» про унікальний вчинок глави держави.

«Єдина артистка, до якої завітав президент на концерт, – я. Це був мій ювілей – 50. Це був концерт у Палаці «Україна» і він, коли я стояла на сцені, протягнув мені букет і сказав: «Ірино, ти наша любов», – зауважила Білик.

Артистка додала, що відтоді почала ще більше поважати Зеленського, тому що він таким чином показав усій країні, що творчість Білик гідна візиту президента та першої леді. Нагадаємо, що про ювілей Білик тоді повідомляв навіть Офіс президента, на офіційних пабліках якого було розміщене вітання співачці.

Нагадаємо, у 2020-2021 роках відбувся ювілейний тур всеукраїнський тур попдіви Ірини Білик. Гастролі через всесвітню пандемію розтягнулися на кілька років. На одному із чотирьох концертів, які співачка дала у столиці, був присутній глава держави. Він привітав співачку після того, як вона виконала свій супер-хіт Ти - мій. Тоді Зеленський зізнався у любові до артистки, яку вважають українською Примадонною.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Тоді Ірина Білик з захопленням прийняла квіти з рук президента. Такий вчинок неабияк вразив співачку. Вона також отримала квіти від глави Офісу президента Андрія Єрмака, якого назвала своїм другом. А з екрана на сцені Ірину Білик привітали попередні президенти України Леонід Кравчук та Віктор Ющенко.

Ювілей Білик, 50-річчя, припав на  2020 рік, але концерт довелося кілька разів переносити через карантинні обмеження.

У листопаді 2023 року Білик вирушила у благодійний тур для збору допомоги ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: