Дурнєв розповів, чому не хоче ні з ким зустрічатися

Олексій Дурнєв не зацікавлений у романтичних стосунках
фото: скриншот відео

Блогер зізнався, що не зацікавлений у стосунках, однак готовий до сюрпризів 

Український блогер Олексій Дурнєв іноді почувається самотнім, але при вступати у стосунки не хоче. Про це він розповів на шоу «30+» на каналі журналістки Раміни Есхакзай.

«Інколи відчуваю себе самотнім, це природно для людини. Але вважаю, що оточити себе людьми, настворювати стосунків, одружитися, народити дітей – це не гарантія від самотності. Людина може бути ще більш самотньою, коли у неї родина і батьки, а їй і поговорити ні з ким. Є багато родин, які живуть в одній квартирі, тому що у них немає фінансової можливості роз'їхатися», – сказав Дурнєв.

Він пояснив, що зараз йому нецікаво вступати з кимось у стосунки.

«Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені нецікаво. Я готовий до сюрпризів. Прогнозувати майбутнє нудно», – вважає блогер.

Крім того він наголосив, що не буде зустрічатися з жінками, старшими за нього.

«Я не буду зустрічатися зі старшими дівчатами. Коли я був в університеті в гуртожитку, це було нормально «замутити» з кимось із наступного курсу, зараз це складно уявити», – розповів Дурнєв.

Також він зізнався, що любить бути в себе вдома, через що ніколи не переїхав би до дівчини.

Нагадаємо, що раніше в одному з інтерв'ю Олексій Дурнєв зізнався, чому не намагався зустрічатися з Дашою Астаф'євою, із якою близко дружить уже багато років.

Зазначимо, що останні серйозні стосунки, про які Дурнєв розповідав публічно, були 2014 року. Тоді він зустрічався з дівчиною на ім'я Катерина. Після цього, як розповів Олексій, він не казав дівчатам про кохання. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: