Донька Скрябіна вперше прокоментувала деталі раптової смерті своєї бабусі

Ольга Кузьменко померла у 76 років
фото: YouTube-канал ТОР

Ольга Кузьменко померла через хворобу

Донька Кузьми Скрябіна Барбара заявила, що її бабуся Ольга Кузьменко померла через хворобу. Дівчина зазначила, що після госпіталізації медики виявили у неї сепсис і ниркову недостатність. Про це Барбара розповіла в інтерв'ю oboz.ua. 

«Вона захворіла просто в один момент. І все розвивалося так блискавично, що коли забрала «швидка», виявили вже і сепсис, і ниркову недостатність. Якийсь час була прикута до ліжка… Це дуже болюча для нас тема. Бабуся все своє життя була дуже активною людиною, а втратили ми її практично в один момент», – поділилася дівчина.

Нагадаємо, що Ольги Кузьменко не стало 23 вересня 2023 року. Вона померла у віці 76 років.

Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року в селі Сіде Самбірського району Львівської области України. Закінчила Самбірську середню № 9 та музичну школи, Дрогобицький інститут музичного мистецтва, коли вчилася в інституті, їздила по селах з магнітофоном і записувала народні пісні, прислів’я, створила дитячий колектив – діти співали народні та обрядові пісні. Працювала викладачкою гри на фортепіано в музичній школі.

До слова, українська співачка Ірина Білик написала щемливий пост мамі Кузьми Скрябіна Ользі Михайлівні. До того ж артистка показала архівне фото в Instagram.

Читайте також: Дев'ять років тому загинув Кузьма «Скрябін»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: