Дискваліфікована учасниця «Міс Україна» підтвердила, що має стосунки з росіянином

Ірина розповіла, що познайомилася з Орловим задовго до війни в Києві
фото: скріншот

23-річна Ірина Піляєва перебуває в стосунках з 52-річним російським бізнесменом Олександром Орловим

Ірина Піляєва, яку звинуватили у зв'язку з російським ресторатором Олександром Орловим, підтвердила свої стосунки з бізнесменом. Про це вона розповіла в інтерв’ю Анні Олицькій.

За словами Ірини, з Олександром, який до 2022 року був одним зі співвласників конкурсу краси, вона перебуває у серйозних стосунках. Вони почали зустрічатися під час повномасштабної війни.

«Ми з ним познайомилися ще задовго до війни в Києві. Що я можу сказати про його позицію? По-перше, якщо зайти до нього до Instagram, подивитися його пости з 24 лютого, то ви побачите підтримку України. Тобто не можна казати, що це людина не підтримує Україну, не можна сказати, що він зовсім аполітичний. Тому що він одразу висловив свою позицію. Сказав «ні війні», він не промовчав», – розповідає Піляєва.

Дискваліфікована учасниця «Міс Україна» підтвердила, що має стосунки з росіянином фото 1
фото: скріншот

Вона переконує, що її обранець розвиває свою мережу ресторанів вже давно за межами РФ, а бізнесу в Росії він уже не має. Дівчина каже, що все, що його зараз пов'язує з його рідної країною – це лише червоний паспорт. «Ніхто не обирає, де він народжується», – сказала учасниця «Міс Україна».

Ірина Піляєва додала, що Орлов допомагає українцям фінансово. За її словами, Олександр вивіз своїх співробітників до Європи та допоміг їм працевлаштуватися.

«Він не робить з цього хайпу. Він робить це від чистого серця. Просто, щоб допомогти», – розповіла Ірина Піляєва.

Учасниця конкурсу зізналася, що найогиднішим звинуваченням стали чутки про те, що вона пов'язана з ескортом.

«Я готова зрозуміти людей, які не можуть сприймати зв'язок з Росією, чи це є паспорт чи якісь стосунки з людьми звідти. Але пішов хейт і наклеп, що я не просто зустрічаюся з людиною, а що я ескортниця. Я з людиною в серйозних стосунках. І порівнювати мене з ескортом, ну, вибачте, я цього терпіти не буду», – розповіла дівчина.

Нагадаємо, після стартування голосування за «Міс Україна 2023» в мережі розгорівся скандал. Декількох учасниць звинуватили у співпраці з країною-агресоркою та дружбі з росіянами. Комік, продюсер та волонтер Андрій Лузан розкритикував організаторів «Міс Україна-2023» за підбір учасниць. 

Лузан знайшов у деяких учасниць цьогорічного конкурсу зв'язок із Росією. Зокрема, комік знайшов фото, де учасниця конкурсу Ірина Піляєва супроводжує московського ресторатора Олександра Орлова. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: