Ескорт та звʼязки з росіянами: що відомо про скандал на «Міс Україна 2023»

Ксенія Мегера з Хмельницької області деякий час жила в Москві та брала участь у конкурсі «Майбутнє Росії» у Кремлі
фото з відкритих джерел

Моделі мовчать про війну, товаришують з росіянами та супроводжують колишнього спонсора конкурсу з країни-агресорки

В Україні стартувало голосування за «Міс Україна 2023». Переможниця буде представляти нашу державу на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт 2023». Проте декількох учасниць звинуватили у співпраці з країною-агресоркою та дружбі з росіянами. Комік, продюсер та волонтер Андрій Лузан розкритикував організаторів «Міс Україна-2023» за підбір учасниць. Засновник YouTube-каналу «Леви на джипі» заявив, що конкурс не має права на існування.

За словами Лузана, конкурсантки супроводжували спонсорів «Міс Україна» на різноманітних заходах, зокрема й російського ресторатора Орлова. Крім того, комік знайшов у деяких учасниць цьогорічного конкурсу зв'язок із Росією.  На його думку, проблема не тільки з учасницями, але й з самим конкурсом – доречність його проведення під питанням.

«Окрім підвищення прайсу за погодинну оплату, дівчата ще супроводжують спонсорів конкурсу і вдень, і вночі, якщо хочуть отримати титул. Один зі спонсорів до 22-го року був російський ресторатор Орлов (bulldozer group). Конкурс супер, те що треба під час війни. Та й взагалі, ідея обирати дівчат по зовнішності, де жюрі чисто з мужиків – це прям те, за що варто боротись», – зазначив волонтер.

Лузан з'ясував, що Ксенія Мегера з Хмельницької області деякий час жила в Москві, брала участь у конкурсі «Майбутнє Росії» у Кремлі, а також любить відвідувати в ОАЕ ресторан російського олігарха, який очолював штаб диктатора Володимира Путіна на виборах. Наразі всю цю інформацію учасниця прибрала зі своєї сторінки, закрила коментарі для перегляду та змінила геолокації.

Ескорт та звʼязки з росіянами: що відомо про скандал на «Міс Україна 2023» фото 1

Дівчина давно не проживає в Україні та не згадує про повномасштабну війну жодним чином. Так, наприклад, 8 березня 2022 року вона побажала підписникам «знаходити причини для радості попри все». І, звісно ж, закрила коментарі.

Ескорт та звʼязки з росіянами: що відомо про скандал на «Міс Україна 2023» фото 2

Запитання викликала й інша учасниця під номером – Катерина Чувашова з Дніпропетровської області, яка є дочкою співробітника ФСБ, якого нібито затримала СБУ. 

Лузан також знайшов фото, де учасниця конкурсу Ірина Піляєва супроводжує московського ресторатора Олександра Орлова. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Ескорт та звʼязки з росіянами: що відомо про скандал на «Міс Україна 2023» фото 3

Після першого допису Андрія Лузана про учасниць, до нього надійшло безліч повідомлень з особистими історіями про участь у конкурсі. Зокрема про те, як дівчат змушують брати участь у поїздках з чоловіками.

«Одна близька людина двох дівчат-конкурсанток, зідзвонилась зі мною і розповіла про те, що деяких дівчат в цей конкурс затягують різними вговорюваннями і маніпуляціями. А потім ти просто не можеш його покинути. Тобі просто не дають. Тому прошу вас без агресії до усіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або добиватись відміни конкурсу взагалі», – написав комік, додавши, що не варто плутати конкурси «Міс Україна» та Міс Україна Всесвіт», у яких різні організатори.

«Цей конкурс не має жодного права носити «Україна» в назві й взагалі для мене тепер клеймо ескорту і зрадництва назавжди закарбовано за цим дійством», – підсумував Андрій Лузан.

До слова, скандальна «дівчина Лепса» зі Львова знову засвітилася у Москві: тепер оголена. Болюх є першою віцеміс «Україна Всесвіт», а також колишньою «Міс Львів 2018». Вона працювала економістом, а також цікавилася психологією та дизайном. Відомо, що скандальну модель в жовтні 2022 року позбавили титулу «Міс Львів-2018» через її співпрацю з російськими політиками та рекламу російських товарів.  

Болюх у 2019 році була помічена з Аліком Назаряном, російським чиновником, який у 2014 році був обраний як самовисуванець депутатом міської ради Красноармійська Саратовської області, а в лютому 2014 року призначений радником керівника Федеральної служби з нагляду у сфері природокористування.

До того ж восени 2022 року стало відомо, що Григорій Лепс зустрічається з українською моделлю Наталією Болюх. Артиста помітили у компанії чарівної блондинки на світському заході. Лепс обіймав чарівну супутницю і жартував з нею, цілуючи у скроню. 

Також декілька років тому Болюх потрапила в гучний скандал, ставши героїнею пропагандистського «Першого каналу». За словами львів'янки, її репресували українські націоналісти та цькували через часті перебування у Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: