Дан Балан заговорив про війну в Україні: Скоро життя зміниться

Під час телешоу «Голос країни» Балану та Кароль приписували роман
фото з відкритих джерел

Тренер кількох сезонів «Голосу країни» вперше за вісім місяців вийшов на зв'язок

Відомий молдовський співак та тренер дев'ятого й десятого сезонів українського проекту «Голос країни» на «1+1» Дан Балан до вторгнення РФ жив і працював у Києві, але після 24 лютого практично не з'являється в публічному просторі. Співак вперше за вісім місяців вийшов на зв'язок із фанами.

Співак презентував кліп, який знято в Україні. Відеороботу під назвою «Love Maria» знімали дев'ять днів у мирному Києві, а постпродакшн тривав понад три місяці. Атмосферу кліпу створили понад 2500 дітей із київських шкіл.

«Це відео знято у мирному Києві, до повномасштабної війни. У кліпі взяли участь близько 2500 дітей із київських шкіл. У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться. Сьогодні, коли ми представляємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії», – прокоментував роботу Дан Балан.

На момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну співак знаходився в Києві. Він намагався вилетіти до Румунії, де в нього на 5 березня було заплановано участь у національному відборі на «Євробачення 2023» – Балана оголосили ведучим цього заходу – але через припинення авіасполучення не зміг цього зробити.

Згодом мама співака Людмила Балан заявила, що «ближче до кінця лютого» її син покинув Україну і виїхав до них у Молдову. Пізніше румунське видання Viva! писало, що з Молдови Балан переїхав до Туреччини.

Читайте також: 13-річна українка, яка відмовилася виступати з росіянами в Італії, обдурила організаторів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: