13-річна українка, яка відмовилася виступати з росіянами в Італії, обдурила організаторів

фото з відкритих джерел

Софія Самолюк розповіла, що їй довелося хитрувати, аби вийти на сцену і оголосити промову в знак протесту

13-річна Софія Самолюк мала виступити в Італії на знаменитому міжнародному пісенному конкурсі Sanremo Junior. Однак відмовилася від участі прямо на сцені та замість вокального номера виголосила промову про неприйнятність свої участі в заході через росіян-конкурсантів.

«Я не співатиму на одній сцені з російськими терористами, які вбивають українських дітей. Сподіваюся, наступного року на цій сцені країни-терористки не буде. Будь ласка, підтримуйте Україну», – виголосила Софія Самолюк зі сцени.

Згодом виявилося, що Софія Самолюк обдурила організаторів Sanremo Junior. В програмі «Сніданок з 1+1» Софія розповіла (див. з 2 год. 40 хв. на відео), як на її вчинок відреагували організатори музичного заходу. За словами співачки, після її гучної промови зі сцени про державу-терористку росію, багато глядачів у залі підтримали її. А от організатори взагалі нічого не сказали артистці: «До мене підходили багато учасників та гостей із зали. Організатори ніяк не відреагували зовсім. Музиканти, всі в залі були приголомшені. Мені казали дуже багато слів підтримки. Організатори ніяк не вибачилися. Зовсім нічого», – поділилася Самолюк.

Sanremo Junior – це міжнародний вокальний конкурс сольних виконавців віком від 6 до 15 років, який відбувається в Італії під егідою міжнародної організації ЮНІСЕФ – Дитячого фонду ООН. Її метою визначено захист прав та інтересів дітей.

Дівчинка також розповіла, що коли дізналася про участь в конкурсі росіянина, вирішила піти на хитрість. Софія відвідувала всі репетиції, ніби нічого не сталося, намагаючись таким чином не викликати підозр, щоб не втратити можливість вийти на сцену.

«Я спеціально робила вигляд, щоб ніхто нічого не зрозумів. Я брала участь у всіх репетиціях, все робила, як і всі учасники. Перед виходом я сховала листочок з промовою собі в рукав піджака. Після розмови з організаторами, які зовсім не хотіли нічого слухати... Коли ми підійшли і сказали, що не має так бути. Не може росія брати участь у світовому фестивалі. Нам сказали, що діти тут ні до чого, музика ні до чого, просто йдіть та не заважайте. Я хвилювалася, щоб у мене не забрали мою промову. Я навіть думала, що в мене можуть вимкнути мікрофон», – розповіла Софія.

Читайте також: Відомого співака не випустили за кордон на Євробачення: він назвав винних

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: