Баку чи Єреван? Заява Ірини Білик спровокувала «геополітичний» скандал у шоу-бізнесі

Менеджер українського співака Макса Барських Олександр Кажіян піщов війною проти Ірини Білик
колаж: glavcom.ua

Менеджер Макса Барського накинувся на Народну артистку, яка висловила підтримку суверенітету та територіальній цілісності Азербайджану

Заява Народної артистки України Ірини Білик на підтримку відновлення територіальної цілісності Азербайджану спровокувала скандал в українському шоу-бізнесі. Популярну артистку, примадонну української естради брутально розкритикував менеджер українського співака Макса Барських Олександр Кажіян. Він навіть звинуватив Білик у наркоманії, хоча належність території Нагірного Карабаху до Азербайджану визнана світовим співтовариством.

Нагадаємо, Білик після останніх подій на Кавказі, коли Баку фактично взяв під повний контроль бунтівний анклав, зазначила, що Азербайджан бореться з проросійськими реваншистами та сепаратистами так само, як Україна зараз проводить контрнаступ на своїй території. 

У відповідь Кажіян почав звинувачувати Ірину у продажності, при цьому визнав, що насправді один із синів співачки має батька азербайджанця. Чоловік також не оминув увагою зовнішність 53-річної співачки, запропонувавши «скинутись народній артистці на новий ніс».

Баку чи Єреван? Заява Ірини Білик спровокувала «геополітичний» скандал у шоу-бізнесі фото 1

Також Кажіян накинувся на гітариста гурту Green Grey Андрія Яценка (Дизель). Гітарист написав: «Я вітаю Азербайджан з завершенням проведення контртерористичних заходів та перемогою. Я уважно стежив за новинами. Ось так виглядає еталонний військовий конфлікт. Це круто. На все пішло 23 години». 

Менеджер Барських звинуватив і Дизеля у вживанні «кокоса» та заявив, що і Дизель, і Білик майже одночасно зробили публікації «за однією методичкою».

Баку чи Єреван? Заява Ірини Білик спровокувала «геополітичний» скандал у шоу-бізнесі фото 2

Нагадаємо, торік Макс Барських вже засвітився у темі вірмено-азербайджанського конфлікту. Тоді на своїй сторінці в Instagram артист повідомив про скасування концерту в Азербайджані та назвав його «країною-агресором».  «Будь-яка країна, яка дозволяє собі виявляти агресію проти іншої – не місце для моїх концертів», – написав Барських.

Баку чи Єреван? Заява Ірини Білик спровокувала «геополітичний» скандал у шоу-бізнесі фото 3

Проте шанувальники виконавця швидко «пояснили» йому, що він неправий у підтримці Вірменії на тлі загострення відносин з Азербайджаном. Фанати Барських не розуміють, чому він не може розібратись в історії країни, до якої збирався їхати. Також вони звинуватили менеджера співака, який очевидно має вірменське походження, у тому, що той вплинув Барських.

Баку чи Єреван? Заява Ірини Білик спровокувала «геополітичний» скандал у шоу-бізнесі фото 4

Варто ще раз нагадати, що, на відміну від Барських та його менеджера, світове товариство визнає Нагорний Карабах територією Азербайджану, тому така негативна реакція на адресу співака з боку публіки цілком зрозуміла. Зазначимо, нещодавно Азербайджан виділив $7,6 млн для підтримки енергетики України, з яких кошти будуть використані на закупівлю та передачу електрообладнання. У той час Вірменія є військово-політичним союзником терористичної Росії, країна входить у путінський аналог НАТО – Організацію договору про колективну безпеку.

Нагадаємо, Народна артистка України Ірина Білик звернулась до народу Азербайджану. Артистка наголосила, що вона висловлює щиру підтримку Азербайджану, де проходили «контртерористичні заходи» задля подолання «проросійських реваншистів та сепаратистів».

Зазначимо, 19 вересня міноборони Азербайджану заявило про «антитерористичні заходи» в Карабасі для відновлення конституційного ладу країни. Війська Вірменії втратили позиції, авто та збройні установки. Згодом президент Азербайджану Ільхам Алієв офіційно заявив, що країна відновила свою територіальну цілісність. 

Читайте також: Зрада Путіна, тріумф Ердогана і шанс для вірмен. Капітуляція Нагірного Карабаху у деталях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: