Народна артистка України вирішила втрутитись у конфлікт Вірменії та Азербайджану (відео)

Народна артистка України Ірина Білик записала звернення, де висловила підтримку суверенітету та територіальній цілісності Азербайджану
скріншот з відео

Ірина Білик заявила про підтримку Азербайджану

Народна артистка України Ірина Білик звернулась до народу Азербайджану. Артистка наголосила, що вона висловлює щиру підтримку Азербайджану, де проходили «контртерористичні заходи» задля подолання «проросійських реваншистів та сепаратистів».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

«Так само, як Україна зараз проводить контрнаступ на своїй території! Хочу нагадати що міністерство закордонних справ України офіційно засудило так звані «вибори» у сепаратистському анклаві Карабаха, що відбулися 9 вересня. І висловило підтримку суверенітету та територіальній цілісності Азербайджану. Ще раз висловлюю свою підтримку! Слава Україні! Слава Азербайджану!», – заявила народна артистка Ірина Білик.

Білик нагадала про те, як Азербайджан підтримує Україну у війні з Росією.

«Азербайджан з самого початку війни в Україні підтримує нашу країну! Громадяни Азербайджану регулярно допомагають українцям генераторами, продуктами харчування та іншою гуманітарною допомогою», – наголосила артистка.

Зазначимо, що Ірина Білик була одружена з етнічним азербайджанцем, російським режисером Асланом Ахмадовим, від якого має молодшого сина Табріза.

Нагадаємо, що 19 вересня міноборони Азербайджану заявило про «антитерористичні заходи» в Карабасі для відновлення конституційного ладу країни. Формальним приводом став підрив вантажівки, у якому звинуватили вірменських військових.

Як стало відомо згодом, бойові дії в Нагірному Карабасі припинено.

Читайте також: Зрада Путіна, тріумф Ердогана і шанс для вірмен. Капітуляція Нагірного Карабаху у деталях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: